Geberit douche-elementen: De innovatieve wandafvoer voor inloopdouches

Geberit introduceert een wand douchegoot. De douche-afvoer wordt heel discreet in de wand weggewerkt in plaats van in de vloer.

De doucheruimte krijgt hierdoor een strakke uitstraling. De goot is geïntegreerd in de vertrouwde Geberit installatiesystemen: voor GIS, Duofix en een losse uitvoering die ook in een hoek geplaatst kan worden.

De designgoot wordt leverbaar in vier afwerkingen: rvs, wit kunststof, verchroomd kunststof en een betegelbare variant.

Populair
Inloopdouches zijn tegenwoordig zeer populair. De waterafvoer in de vloer is echter vaak een visueel storend element. De nieuwe douche-elementen van Geberit integreren de afvoer in de wand en kunnen in combinatie met de beproefde installatiesystemen van Geberit worden geïnstalleerd.

Voor ieder type wand een installatiesysteem
De douche-elementen van Geberit zijn toepasbaar in zowel natbouw als droogbouw.

Voor toepassing in droogbouw zijn douche-elementen in de Geberit Duofix en GIS installatiesystemen verkrijgbaar, terwijl het douche-element uit het Uniflex systeem verkrijgbaar is voor gebruik in natbouw. Dit Uniflex element is zowel recht als in een hoek te plaatsen.

Afbouwset in passend design
Voor de wandafvoer zijn ‘afdekplaten’ in vier passende designs verkrijgbaar: glansverschroomd, rvs, wit of betegelbaar met een tegel naar keuze. Hiermee kan in iedere badkamer het juiste accent worden aangebracht.

Bron: Geberit


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags