Geberit Balena 8000 douchewc

Veel mensen die op vakantie zijn geweest naar het buitenland komen er achter dat de plaatselijke bevolking een toiletbezoek heel anders afsluit dan de gemiddelde Nederlander.

Vaak gebruikt men daar een bidet of een naast het toilet gemonteerde handdouche. Deze manier is vele malen hygiënischer dan ons traditionele gebruik van toiletpapier. U zou zelf eens moeten beleven hoe hygiënisch en verfrissend een reinigende waterstraal is.

Het elegante ontwerp van de volautomatische Balena 8000 douchewc verbergt een hoogwaardig staaltje techniek.

De mogelijkheden van dit type zijn erg veelzijdig, maar dat is door de strakke belijning en compactheid nauwelijks te geloven. Alles is verstopt achter en ín de vormen van het keramiek.

Het materiaal waarvan de Balena 8000 is gemaakt, is zeer exclusief, want het hoogwaardige ceramicplus van Villeroy & Boch heeft een vuilwerende bovenlaag.

De Balena 8000 douchewc heeft zulke uitgebreide mogelijkheden dat aan alle individuele behoeften kan worden voldaan:

Geurfilter
Bij zitcontact treedt standaard het automatische geurfilter in werking. Deze stopt pas, als de gebruiker opstaat (kan ook uitgeschakeld worden).

Douchestraal
De centrale functie van de douchewc. De douchestraal kan de gebruiker instellen op de gewenste temperatuur, waterdruk en positie.

De oscillerende douchestraal
De douche-arm beweegt heen en weer voor een grondige reiniging die geen enkele onzuiverheid achterlaat.

De pulserende massagestraal
Een weldadige, aangename en ontspannende straal die problemen aan het onderlichaam kan verzachten of verhelpen.

De Lady Douche
Deze functie is speciaal ontwikkeld voor de moderne vrouw. Een speciale douchekop reinigt met een zachte straal de buitenzijde van de vaginale zone. Deze comfortfunctie zorgt, naast het dagelijkse gebruik na de kleine boodschap, ook voor optimale hygiëne tijdens de menstruatie.

Föhn
Na het douchen treedt automatisch een warme luchtstroom in werking. De temperatuur van de uitschuivende föhn kan de gebruiker naar wens aanpassen.

Display met geheugenfunctie
Met de afstandbediening kan de gebruiker tal van functies aansturen. In het geheugen van het apparaat, kunnen vier voorkeursprogramma’s worden opgeslagen. Bij het volgende bezoek is de gebruiker met één druk op de knop klaar. De Balena 8000 verzorgt het programma dat eerder ingevoerd is. De basisfunctie van het toilet kunnen daarnaast ook nog steeds handmatig bestuurd worden.

Soft Closing
De deksel en zitting zijn voorzien van een ‘soft-close’ mechanisme waardoor deze altijd zachtjes dichtvallen.

Geberit systeemtechniek
De installatie van de Balena 8000 douchewc is verrassend eenvoudig. Geberit raadt hiervoor de inbouwreservoirs voor douchewc’s aan, voorzien van mantelbuis voor de wateraansluiting en elektro-aansluitset. De Balena 8000 douchewc is in wit en pergamon leverbaar.

Bron: www.geberit.nl/


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags