Geberit Aquaclean

Geberit Aquaclean 8000

Het lichaam reinigen met water, zelfs op het toilet: Geberit, wereldwijd aanbieder van sanitaire technologie, is ervan overtuigd dat er een culturele omslag gaande is in de Europese toiletgewoontes.

“Wij willen een voortrekkersrol vervullen bij deze ontwikkeling”, aldus Albert Baehny, CEO van Geberit. Daarom heeft de onderneming haar wc’s die met water reinigen aangepast, zodat deze optimaal aansluiten bij de huidige behoeften.

Geberit heeft bovendien het assortiment uitgebreid en brengt haar producten nu op de markt onder de naam Geberit AquaClean.

Het startschot voor de multinationale campagne werd gegeven met een spectaculair en verrassend optreden tijdens de ISH Frankfurt en zal tijdens de beurs Woonidee voor het eerst in Nederland getoond worden.

Geberit Aquaclean 5000

Geberit introduceert reinigen met water
Bijna overal ter wereld wordt water als een bron van zuiverheid en reinheid beschouwt. Als we iets willen reinigen, maken we haast automatisch gebruik van water.

Man of vrouw, jong of oud – zonder water voelt iedereen zich vies en zit niemand lekker in z’n vel.

De sanitairexperts van Geberit zijn ervan overtuigd dat lichaamsreiniging met water ook zal aanslaan voor wat betreft toiletbezoeken. In o.a. Japan en Finland is het al de gewoonste zaak van de wereld, en dit zal ook gaan gelden in onze regionen.

Geberit is van plan voor een omslag in de sanitaire cultuur te zorgen met de Geberit AquaClean, de wc die je reinigt met water.

Geberit Aquaclean 4000

Ruimer assortiment – aantrekkelijke instapprijzen
Een nieuwe positionering, een nieuwe merknaam en nieuwe producten – en allemaal tegen aantrekkelijke instapprijzen. Geberit AquaClean biedt een passend model voor ieder huishouden en interieur, van eenvoudig tot super de luxe.

Het reinigen van het onderlichaam met koud en warm water is het bindende kenmerk van alle producten (oplopend van basis tot super de luxe).

Bron: Geberit


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags