Esprit home bath concept uitbreiding

Het Esprit home bath concept werd tijdens de beurs ISH 2007 gepresenteerd en is gebaseerd op een modulair, lifestyle georiënteerd concept, dat individuele interpretatie mogelijk maakt altijd binnen het karakter van het merk Esprit.

Het Esprit home bath concept is ontwikkeld voor vrouwen en mannen die design georiënteerd zijn. In 2008 volgden productuitbreidingen.

Op de ISH 2009 werd het Esprit home bath concept verder gecompleteerd met onder andere een badkuip, wandcloset, wandbidet, beauty-rolcontainer en een verchroomde cosmeticaspiegel met LED-verlichtingsring in soft-edge design.

Tot het basis assortiment van het Esprit home bath concept behoort een vierkante wastafel, een mengkranenserie, modulaire badkamermeubelen en passende accessoires.

De L-console
Het key item van het concept is de L-console. Door de vierkante vorm vam de wastafel kan dit L-vormige draagelement – naar wens 90° gedraaid worden, links, rechts of zelfs in front onder de wastafel.

Reeds bij een minimale badkamer inrichting ontstaan door de diverse positioneringsmogelijkheden totaal verschillende interieur-looks. Alle elementen zijn consequent in soft-edge design uitgevoerd.

Het Esprit home bath concept bij de handel
Alle producten uit het Esprit home bath concept zijn bij de sanitairspecialist en groothandel verkrijgbaar. Op de homepage www.esprit.com/bath-concept is een productoverzicht opgenomen.

Het Esprit home bath concept is net zoals andere Esprit producten in vergelijking tot andere wereldvermaarde merken, fair geprijsd.

Bron: Kludi


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags