En de winnaar is……HÜPPE Enjoy pure

En de winnaar is……HÜPPE Enjoy pure

Douche- en badwandfabrikant HÜPPE heeft voor de derde keer de gerenommeerde innovatieprijs “Interior Innovation Award 2013” gewonnen.

Dit maal voor de nieuwe puristische zwaaideurserie Enjoy pure. De vakbekwame jury beoordeelde het design, de mate van innovatie, de functionaliteit, de duurzaamheid en het gebruiksgemak. De jury koos de douchewandserie HÜPPE Enjoy pure als “winnaar 2013” in de categorie Bad & Wellness.

Bij deze nieuwe serie zijn de ontwerpuitgangspunten “pure” glansrijk vertaald door de ontwerpers van Phoenix Design. Andreas Haug en Tom Schönherr zijn erin geslaagd een strakke douchewandserie te creëren met rechte zichtlijnen, de kunst van het weglaten in overtreffende trap!

Minder profiel is meer schoonmaakgemak
Voor nog meer transparantie is HÜPPE Enjoy pure leverbaar met en zonder wandbevestigingsprofielen. Zonder profielen is esthetisch een lust voor het oog en het bijkomende voordeel is dat het glas eenvoudiger is te reinigen. Voor een nog betere reiniging is het glas met ”anti-plaque” leverbaar.

Door de anti-plaque blijft het glas langer schoon en is eenvoudiger schoon te maken. Een ander en bijzonder aspect zijn de vlakke scharnieren en greep van verchroomd messing. Zij voelen bijna zacht aan en geven deze serie een karakteristiek en puristisch uiterlijk. Omdat de scharnieren vlak zijn uitgevoerd zijn deze ook eenvoudiger te reinigen. Een essentieel hygiënisch voordeel.

En de winnaar is……HÜPPE Enjoy pure

De deursluiting is een staaltje van perfectionisme en heeft een verdekt hef-/daalmechanisme, dat er voor zorgt dat de deur 5 mm omhoog gaat tijdens openen. Daardoor is deze zwaaideurserie zeer geschikt voor inbouw gelijk met de vloer.

Mooi en veilig
Voor de vlakke inbouw is de strakke serie douchebakken EasyStep, ook van HÜPPE, perfect met de serie Enjoy pure te combineren. Over de instap is ook goed nagedacht. Deze is barrièrevrij dankzij de afneembare waterkering en universele afwateringsstrip.

Dit is mooier en zorgt voor meer veiligheid. Ook de omvang van deze serie is uniek, want de breedtematen zijn tot zelfs 1.600 mm leverbaar. Dit geeft veel bewegingsruimte en meer comfort. Daarnaast biedt de nieuwe standaardhoogte van 2 m ideale toepassingsmogelijkheden voor lange mensen.

Verschillende modellen met dit unieke concept
De ontwerpers van HÜPPE hebben dit unieke concept doorgevoerd in een grote verscheidenheid in modellen. Diverse vierhoek-, vijfhoek- en kwartronde modellen, alsook de trendy Walk-In met en zonder beweegbaar deel. Alle modellen worden in echt glas geleverd.

Naast het heldere glas kan het glas in drie stijlvolle decors worden geleverd. Dit zijn Privatima, Sandplus en het nieuwe Bubbles. Al deze decors zijn bovendien met “anti-plaque” te leveren.

Bron: Hüppe


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags