Emco Liaison

Emco Liaison

Door het succes van de toonaangevende combinatie van modern design en functionaliteit heeft Emco wederom de serie badkameraccessoires emcoliaison uitgebreid.

De noviteiten zijn individuele onderdelen voor directe wandmontage, zoals een multifunctionele verlichte legplank, een handdoekrek en een dubbele handdoekhouder.

Daarnaast heeft Emco voor het exclusieve relingsysteem zelfs zes nieuwe accessoires ontwikkeld. Het programma heeft hiermee een logische ontwikkeling ondergaan, zowel wat de vormgeving betreft als de gebruiksmogelijkheden.

De karakteristieke kenmerken van emcoliaison zijn een brede chroomkleurige metalen band en hoekige profielen, die beantwoorden aan de huidige trends. Het design is perfect te combineren met talrijke moderne kranen van gerenommeerde fabrikanten.

Emco Liaison

De verschillende bevestigingsmogelijkheden van de badkameraccessoires zijn eveneens het vermelden waard.

Deze kunnen als afzonderlijke componenten direct aan een muur opgehangen worden (solisten), in een rechthoekig metalen frame geplaatst worden (reling) of als individuele componenten aan een metalen band opgehangen worden (galerie).

Daarbij zijn zowel bij het reling- als bij het galeriesysteem oneindige combinatievarianten mogelijk, zodat al uw wensen gerealiseerd kunnen worden.

Bron: Emco


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags