Eerste ‘Eyecatcher’-projecten voor Jaga Design Weeks veelbelovend

Showrooms creatief in toepassing Jaga-radiatoren.

De eerste showroomhouders die zich hebben aangemeld voor deelname aan de Jaga Design Weeks, laten zien dat een effectieve toepassing van designradiatoren méér is dan ‘gewoon ophangen’.

Sinds de kick-off tijdens de VSK hebben al diverse kleine en middelgrote installatiebedrijven foto’s ingestuurd van hun showroom met daarin de designradiatoren van Jaga.

Wie niet beter weet, zou kunnen vermoeden dat de foto’s afkomstig zijn uit echte woningen. En dat is precies wat Jaga voor ogen staat bij deze bijzondere competitie.

Drie maanden lang
Een designradiator is een echte ‘eyecatcher’ en verdient daarom opvallende aandacht in de showroom. In de Jaga Design Weeks, die drie maanden beslaan, is Jaga op zoek naar showroomhouders die originele toepassingen hebben bedacht om de Eyecatchers van Jaga te presenteren.

Op de website www.jagadesignweeks.nl zijn inmiddels acht projecten aangemeld. Op de foto’s is goed te zien dat de Eyecatchers het prima doen in een levensechte omgeving en daardoor aan waarde winnen.

Opvallende rol in het interieur
Jaga, specialist in klimaatbeheersingsoplossingen, heeft in haar assortiment onder de naam Eyecatchers inmiddels vele opvallende designradiatoren.

Deze radiatoren zijn méér dan een nuttig verwarmingselement, omdat ze vaak een opvallende rol in het interieur vervullen.

Daarbij is bijvoorbeeld een bijzondere kleur gekozen, waardoor ze deel lijken uit te maken van het interieur, of ogen ze als een kunstwerk in plaats van een radiator.

Aangemelde projecten
In de aangemelde projecten voor de Jaga Design Weeks komt de opvallende rol van de designradiatoren goed tot zijn recht.

Zo is bijvoorbeeld te zien hoe de Iguana Visio – met spiegel – op twee heel verschillende manieren een bijzonder effect bereikt: als element dat de ruimte vergroot en als radiator die alle aandacht in een badkamer naar zich toe trekt.

Verder zijn toepassingen te zien van onder meer Strada, Iguana Circo en Geo.

Tot en met 1 mei 2010
De competitie voor het meest creatieve idee met de Eyecatchers loopt nog tot en met 1 mei 2010. De winnaar krijgt een volledig verzorgd weekend in de bruisende Belgische stad Hasselt, inclusief een bezoek aan de Jaga-fabrieken.

Bron: Jaga


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags