Een schat aan informatie op de nieuwe website van Thermic

Wat meteen opvalt op de nieuwe Thermic-website is zijn eigentijdse ‘look & feel’, geheel in lijn met het stijlvolle, sobere design van de Thermic-radiatoren.

Wie inspiratie zoekt voor de warme inrichting van badkamer, hal, keuken en woonruimte vindt hier alvast een schat aan duidelijk gestructureerde informatie.

Kijken naar design
Het gamma van Thermic omvat designradiatoren geschikt voor toepassing in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Duurzame verwarming die gezien mag worden en dus krijgt de bezoeker van de website heel wat mooie sfeerbeelden te zien.

Het volledige productassortiment komt aan bod: van Zana en Xtend tot Vision en Havaro, om er maar enkele te noemen. Per collectie is er natuurlijk ook toegang tot de technische informatie en worden de bijhorende accessoires getoond.

Maar de website biedt heel wat meer mogelijkheden dan kijken alleen.

De website actief gebruiken
In zijn zoektocht naar de meest geschikte radiator voor elke omgeving en elk interieur, brengt de functie ‘gericht zoeken’ – ondermeer op woonruimte, op kleur, op plaatsing of op maat – de bezoeker meteen bij de meest geschikte radiatoren.

Nog zo’n dynamische troef van de nieuwe Thermic-website is de functie waarmee bezoekers hun warmtebehoefte kunnen berekenen. En om de dichtstbijzijnde verdeler te vinden, hoeft de bezoeker enkel de postcode van zijn woonplaats in te geven.

Bron: Thermic


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags