Een regendouche in je lievelingskleur onder de kerstboom

Lootjes worden getrokken en de kerstversiering wordt van zolder gehaald; Nederland bereidt zich voor op de feestdagen.

Grohe heeft dit jaar iets anders dan de geijkte sokken, kaarsen of douchegel voor onder de kerstboom.

Met de nieuwe Grohe Rainshower handdouches in alle kleuren van de regenboog heb je voor dit jaar een heel opvallend en kleurrijk cadeau.

Niet alleen de kleur van de regendouche is verrassend, ook de vorm springt direct in het oog. Leuk voor iedereen die meer kleur en eens wat anders wil in de badkamer.

Van geel tot rood en paars
Tot nu toe was de handdouche uit de Grohe Rainshower Icon Collection alleen maar verkrijgbaar in chroom en wit/groen. De nieuwe serie bestaat uit maar liefst zes originele kleuren: geel, oranje, rood, roze, paars en blauw.

Dus er is altijd wel een kleur die perfect in je badkamer past. De body van de nieuwe handdouches is van chroom en de sproeiplaat heeft een van de unieke kleuren.

Opvallende vorm
Niet alleen de kleur, maar ook de vorm is opvallend. De Rainshower Icon is te herkennen aan zijn ringvormige douchekop waarbij het aantal sproeigaten gelijk blijft.

Hierdoor is de waterstraal gegarandeerd. De douchekop heeft een doorsnede van 145 mm en zorgt daarmee voor extra comfort.

Waterbesparen in stijl
Grohe zet altijd de juiste technologieën, materialen en innovatief design in om water zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Zo zijn de douches ontwikkeld om je optimaal douchecomfort te bieden, terwijl de technologie zorgt voor zo min mogelijk watergebruik.

De nieuwe handdouches uit de Rainshower Icon Collection zijn net als alle douches uit het Rainshower Next Generation programma voorzien van een waterbesparende functie die 30% waterbesparing biedt.

De Grohe EcoJoy technologie zorgt er bijvoorbeeld voor dat er eenvoudig water en energie wordt bespaard zonder dat ’t afbreuk doet aan de kwaliteit van de waterstraal. De douches hebben het straaltype Rain: fijne druppels geven het effect van een zomerse regenbui.

Verkrijgbaarheid
De nieuwe kleuren uit de Grohe Rainshower Icon Collection zijn verkrijgbaar bij sanitairspeciaalzaken.

Bron: Grohe


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags