Een nieuwe generatie van handdouches

Douchen is verleden tijd – nu is er ShowerCulture! KWC brengt nieuwe handdouches waarmee douchen puur genoegen wordt.

’s Morgens fris en tintelend wakker worden, ’s avonds een zinnelijke, milde belevenis. Dat is een comfort dat je gewoon moet meemaken.

Het concept
KWC bewandelt nieuwe wegen en brengt met een uitgebreid assortiment hand- en hoofddouches een nieuwe individualiteit en kwaliteit in de badkamer.

Met een duidelijk concept, dat bij alle mengkraanmodellen, series en stijlwerelden past en toch heel individueel is: twee collecties, twee designtalen, twee perfecte innovaties met het onmiskenbare handschrift van KWC.

KWC BOSSANOVA
Zwierig, vol ritme en energie laat deze douchekop niemand koud. Qua design en verwezenlijking gaat KWC met deze nieuw ontwikkelde platte douchekop duidelijk nieuwe wegen. In vier kleuren en met een individuele look verleidt en emotioneert dit model.

In cool «urban grey», elegant «midnight blue», zacht «harmonic blue» of trendy «fancy purple». Met ronde, vloeiende vormen en innovatieve functies. Met een harde en een zacht omhulsel.

KWC ELY
Elegant, gecultiveerd, geraffineerd – KWC ELY definieert een nieuwe designklasse. Door de elementaire basisvormen van cilinder en ellips ziet deze handdouche er als een sculptuur uit, zonder opdringerig te zijn. Je ziet meteen dat deze douche goed in de hand ligt en wat de geraffineerde functionele voordelen zijn.

Donker antraciet en spiegelend glanzend chroom geven het geheel een waardevolle indruk.

Bron: KWC


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags