Een heldere expressie van een sterk karakter: HANSALIGNA

Met heldere, eigenlijk strenge geometrische vormen die niettemin een zachte en soepele indruk maken, valt HANSALIGNA direct op.

Maar op het tweede gezicht openbaart de nieuwe armaturenserie iets verbazingwekkends. Want HANSALIGNA biedt een hoogwaardig, tijdloos modern design op een prijsniveau dat net zo attractief is als de optiek.

Net als bij alle series binnen het HANSA|LIVING-segment maakt HANSALIGNA het door een volledig op zichzelf staand programma mogelijk om talrijke badconcepten en -ideeën te realiseren.

Van binnen is de Hansa-techniek geperfectioneerd, duizenden keren beproefd en uiterst modern. HANSALIGNA is geconstrueerd voor comfort, veiligheid en duurzaamheid, garandeert optimale functionaliteit. Het plezier aan HANSALIGNA is van lange duur.

HANSALIGNA maakt indruk door de zeer eigenstandige combinatie van platte vlakken, zeer slanke elementen en smetteloze oppervlakken – ook in de douche.

Veelvoudig en flexibel. HANSALIGNA is bovendien een ideale combinatiepartner: Een perfecte aanvulling op de doucheoplossingen vormen o.a. de accessoires uit de serie HANSADESIGNO, de designgeoriënteerde opbouw-thermostaat HANSATEMPRA STYLE, de HANSAPUREJET-handdouches met een of twee stralen en het HANSAJET-douchesysteem.

De mogelijkheden zijn veelzijdig! Naast de “klassieke” varianten kan – bijvoorbeeld in zeer royale doucheruimtes met hoge esthetische pretentie – ook een even elegante als comfortabele inbouwoplossing met thermostaat worden gerealiseerd.

Grote performance voor de HANSALIGNA. Het consequente, heldere design vindt u ook terug bij het bad.

Afhankelijk van de ruimtelijke omstandigheden, het planningsconcept of de individuele voorkeur kunt u kiezen tussen een moderne opbouwmengkraan en een eigentijdse en edele inbouw-mengkraan waarbij de techniek achter de muur verborgen blijft.

Voor welke mengkraan u ook kiest: door de harmonieuze vormen past de HANSALIGNA in iedere ambiance. Juist de mild gebogen vorm-overgangen zijn niet alleen een weldaad voor het oog maar bieden ook een praktisch voordeel: HANSALIGNA is daardoor zeer eenvoudig te reinigen.

Bron: Hansa


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags