Edition Palais de Luxe: luxe heeft een naam

Met de Edition Palais de Luxe bekroont het merk KEUCO de luxe badinrichting.

De naam komt niet zomaar ergens vandaan: de Edition Palais de Luxe vormt de absolute toppositie in de high-end markt en staat met haar onbegrensde weelde voor elegantie en prestige. Haar kostbare materiaal is een hommage aan de neoclassicistische traditie.

Hier is het alles goud dat blinkt. Echt goud, waardevolle houtsoorten, het fijnste porselein, exclusief marmer of graniet, hoogwaardige lak en verdere uitgelezen uitvoeringsdetails: zo presenteert de Edition Palais de Luxe zich.

Een betoverende badkamerinrichting van een uitgekozen,duurzame kwaliteit met het esthetische ideaal het beste met het mooiste te verenigen.

Zinnelijke verleiding voor liefhebbers van het bijzondere
Luxe in de badkamer: edel, exclusief, verleidelijk. Het inrichtingsconcept trekt over de hele linie bewonderende ogen: van het harmonisch op elkaar afgestemde totaalbeeld tot in het laatste bijzondere detail.

Een vormentaal van buitengewone schoonheid kenmerkt de Edition Palais, meesterlijk ontworpen in de designercoöperatie van Reiner Moll (.molldesign, Reiner Moll & Partner) en Michael Wahrheit (wahrheitdesign).

Zachte welvingen en glooiende rondingen geven vorm aan haar aanblik, steeds is de ovalen vorm in de collectie vertegenwoordigd. Verleiding begint bij de ogen.

Unica uit de manufactuur
Het hart van Edition Palais wordt gevormd door de elegante badkamer in de royale breedte van 950 mm met een hoogwaardige natuurstenen wastafelblad van Estremoz marmer of Porto Rosa graniet die past bij het 3-gaatse armatuur van de Edition Palais.

Ieder wastafelblad wordt vanaf de steengroeve speciaal voor de desbetreffende onderbouwwastafel uit keramiek op maat gesneden opdat de uitsparing exact past. Zo ontstaan met de hand gemaakte unica die uniek zijn qua vlammen- en kleurpatroon van natuursteen.

De meubels van de Edition Palais met hun markante welvingen getuigen tot in het detail van meesterlijk handwerk. Hier toont zich unieke Duitse meubelmakerij want de hoogstaande KEUCO manufactuur besteedt bijzondere aandacht aan design, materiaal en verwerking.

Corpus en voorkant van de wastafelonderbouw zijn leverbaar in zwarte of witte hoogglanslak. De pianolakkwaliteit geeft de meubels een bijzondere diepteglans, die uiterst kostbaar en exclusief overkomt. In combinatie met vergulde meubelhandgrepen en naar keuze vergulde voetjes vormen ze een opzienbarende blikvanger in de badkamer.

Ook de aan de voorzijde uittrekbare delen van de wastafelonderbouw zijn met eersteklas handwerk van een meester-meubelmaker vervaardigd van echt notelaar en met demping bij het sluiten.Exclusiviteit tot in het laatste detail bewijzen de relingstangen van het ordeningssysteem van de aan de voorzijde uittrekbare delen: deze zijn ook verguld.

Meubels die het hart van iedere liefhebber van excellente interieurvoorwerpen sneller doen kloppen. Bijvoorbeeld door de opvallend mooie middenkast in commodeformaat of de tweedeurs hoge kast of de edele ladekast, maar ook met volledig uitschuivende delen van echt notelaar met demping bij het inschuiven.

Ook hier bepalen veel kleinigheden de kwaliteit: zo dient een afdekplaat gemaakt van hetzelfde natuursteen van het wastafelblad als luxe aflegplaats. Extravagante elementen horen bij de stijl van de Edition Palais de Luxe.

Hier is het alles goud dat blinkt
Alle metalen elementen, of het nu gaat om armaturen, accessoires, meubelhandgrepen of -pootjes hebben een exclusief oppervlak: echt goud. Afhankelijk van de opdracht vervaardigd in de handmatige galvaniseerafdeling van KEUCO. In het moderne fabricageproces werken hoog opgeleide medewerkers aan de vervaardiging van de exclusieve, vergulde oppervlakte.

Hun handwerksperfectionisme is de mooiste garantie dat ieder verguld KEUCO-armatuur en ieder verguld KEUCO-accessoire onberispelijk en perfect is. De porseleinen accessoires zoals porseleinen beker, zeepschaal en lotiondispenser onderstrepen met een gouden randje en het gouden KEUCO-logo het hoogwaardige totaalbeeld.

Bijzonderheid, stijl, persoonlijkheid
Een kristallen spiegel zoals bij de Edition Palais ziet men niet iedere dag. Op een zwarte glazen planchet of een kristallen spiegel met licht gewelfde lijnvoering neemt de ovale kristallen spiegel de voor de Collectie zo typische vorm aan en heeft hij met zijn slijping met facetten van 25 mm rondom een schitterend voorkomen.

Perfect daarmee te combineren valt de nieuwe wandlamp van met de hand geblazen, witglanzend gegolfd glas, idealiter links en rechts naast de kristallen spiegel.
Kostbaar, exclusief, buitengewoon en hoogwaardig: daarvoor staat de Edition Palais de Luxe.

Bron: Keuco


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags