Ecostat Select opbouwthermostaten bieden meer comfort

De thermostaat voor douche en bad hebben de productontwikkelaars bij de Ecostat Select modellen opnieuw uitgevonden.

Want hun eigenlijke functie geven ze op het eerste gezicht niet prijs. Deze buitengewone thermostaten ogen als royale planchetten voor douche- en badbenodigdheden.

Daarbij is de Ecostat Select thermostaat niet veel groter dan traditionele varianten, maar hij biedt met zijn montage in één lijn met de wand wel een elegante oplossing om aansluitingen optisch te laten verdwijnen. Perfect design en hoogwaardige materialen bepalen de vormgeving.

Elegante chroomoppervlakken vormen samen een rechthoek die met afgeronde randen rekening houdt met degene die doucht of in bad ligt.

De brede, vlakke bovenkant bestaat uit hoogwaardig veiligheidsglas, waar je de grote, gemakkelijk te begrijpen symbolen voor het regelen van waterhoeveelheid en -temperatuur duidelijk doorheen kunt herkennen. De ergonomisch gevormde grepen kunnen ook met ingezeepte handen of door kinderen probleemloos worden bediend.

Daarmee wordt ook de instelling van de persoonlijke optimale temperatuur en waterhoeveelheid comfortabel, veilig en intuïtief De complete behuizing is bovendien geïsoleerd zodat verbranden wordt voorkomen. Optimaal comfort, geheel volgens het motto ‘Mijn doucheplezier’.

Bron: Hansgrohe


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags