Easy Drain Studieruimte

Innovatie en Easy Drain gaan hand en hand.

Waar Easy Drain begin deze eeuw begon met zijn oertype “Easy Drain Class”, is de Easy Drain Collection inmiddels uitgegroeid tot een compleet en volledig programma douchegoten. Van lage inbouw tot designgoten; Easy Drain heeft het.

Juiste verwerking
Het is de fabrikant alles aan gelegen dat een Easy Drain goed verwerkt wordt. Dat begint met de juiste keuze uit het brede programma. Elke verschillende situatie in de badkamer, vraagt vaak om een andere Easy Drain.

Ook de voorkeur van de installateur mag niet onderschat worden. Nederlandse loodgieters zijn inmiddels gewend en bekend met de langwerpige douchegoot. Echter evolueert Easy Drain continue en gaan de ontwikkelingen in een razend tempo.

Easy Drain heeft door de jaren heen zeer veel kennis opgebouwd. Uitvoerig geeft Easy Drain zijn knowhow over op installateurs, bouwend Nederland en sanitairverkopers.

Voorlichting door heel Nederland
Door heel Nederland geeft het team van Easy Drain voorlichting op nagenoeg iedere locatie in Nederland. Met veel elan leggen accountmanagers de werking en verwerking van een Easy Drain uit.

Dit kan op toonzaalniveau en mocht het wenselijk zijn verschijnen onze mensen zelfs op de bouwlocatie. Tot aan dit moment was het echter niet mogelijk om het hele scala aan producten te tonen.

Easy Drain studieruimte Deventer
Weer gaat Easy Drain een stap verder door de ontwikkeling van een heuse Easy Drain studieruimte.

In het pand te Deventer hebben de eerste productsessies plaatsgevonden waarbij toonzaalverkopers en installateurs zijn bijgepraat in de wereld die Easy Drain heet.

Zij willen u graag uitnodigen om u of uw personeel bij te spijkeren om zo een nog betere service te bieden aan de eindgebruiker. U krijgt een uitgebreide professionele presentatie en uiteraard is iedere denkbare Easy Drain aanwezig.

Neemt u gerust en vrijblijvend contact met Easy Drain op en vraag naar de mogelijkheden.

Bron en meer informatie over de mogelijkheden: Easy Drain


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags