Duscholux Free Senses

Duscholux Free Senses

Duscholux introduceert een flexibel toe te passen wellness douchepaneel met geïntegreerde armaturen, in combinatie met eigentijdse, profielloze douchewand-elementen.

Deze eenheid is qua maatvoering en vorm geheel af te stemmen op persoonlijke voorkeuren of de gegeven ruimtesituatie. Daarmee biedt Free Senses flexibiliteit in wellness.

De basis van Free Senses is een modulair en in maatvoering aan te passen douchepaneel met geïntegreerde armaturen en functies. Het paneel biedt daarmee een hoge mate aan flexibiliteit voor aanpassing aan individuele wensen.

Bovendien is het paneel te verbinden met een profielloze douchewand op maat, tot een eigentijdse eenheid. Al naar gelang persoonlijke wensen en de gegeven ruimtesituatie is deze eenheid in te zetten als oplossing in een hoek, tegen de wand of als vrijstaande inloopdouche.

In combinatie met een douchebak of rechtstreeks op de tegelvloer. Ook een combinatie met een bad, met douchewand op de badrand, behoort tot de mogelijkheden. Free Senses laat alle opties open.

Duscholux Free Senses

Dankzij de buitengewone flexibiliteit opent Free Senses nieuwe wegen voor de inrichting van een comfortabele en individuele doucheruimte. Met Free Senses zijn douchefuncties niet langer gebonden aan de beschikbaarheid van een wand.

Dankzij de systeemzuil is ook een plaatsing in de vrije ruimte eenvoudig te realiseren.

Dankzij de geïntegreerde armaturen en het gemak waarmee de douchewand-elementen naar wens te koppelen zijn aan het paneel, biedt Free Senses minimale installatie-inspanning en maximaal douchecomfort.

Duscholux Free Senses

De standaard douchefuncties van Free Senses zijn hand-, hoofd- en lichaamsdouches. In de toekomst worden ook functies als licht, stoom en warme lucht toegevoegd aan de mogelijke functies.

Bron: Duscholux


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags