Duscholux Free Base

Duscholux Free Base

Met de ultravlakke douchevloer Free Base speelt Duscholux in op de vraag naar vlakke douchevloeren voor het realiseren van een inloopdouche.

Hiermee kan een royale doucheruimte tot 1800 x 1800 mm gerealiseerd worden. Naast de rechthoekige modellen biedt Free Base nu ook een keuze uit kwartronde en vijfhoek modellen in verschillende formaten.

Antislip oppervlak
Free Base biedt in vergelijking met een traditionele tegelvloer voordelen op het gebied van hygiëne, onderhoud en duurzaamheid. Optioneel kan de douchevloer worden voorzien van het antislip oppervlak SAFE (antislipklasse C) voor extra veiligheid.

Duscholux Free Base

Inbouwset
In samenwerking met Illbruck biedt Duscholux voor deze douchevloeren als optie de inbouwset “based on poresta” voor een geheel vlakke inbouw in de vloer. De inbouwset is vast met de bak verbonden en voorzien van gecertificeerde dichtslabben die een absoluut waterdichte inbouw garanderen.

Daarnaast biedt deze inbouwset een hoge stabiliteit, hoge geluiddemping, en inbouwhoogten vanaf 100 mm. Door het geringe gewicht laat de inbouwset zich ook gemakkelijk hanteren.

Duscholux Free Base

Decoratief afvoerdeksel
De in het midden geplaatste afvoerdeksel is standaard verchroomd, maar kan ook geleverd worden met een cirkelvormige decorinleg in de kleur van het acryl of uitgevoerd in glas. Zo wordt de afvoer een decoratieve blikvanger.

Bron: Duscholux


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags