Duravit’s Sundeck, een plaatsje om weg te dromen.

Een prachtig uitzicht op de tuin, voor het raam een wit meubel met een maritiem ligdek – een plaatsje om weg te dromen, om tot rust te komen en om thuis met volle teugen van een vrij uurtje te genieten.

Wat wil een mens nog meer? Twee lussen aan de zittingen verraden het al: een flinke ruk eraan volstaat en een heerlijk ligbad inclusief whirlsysteem komt tevoorschijn.

Diverse lucht- en jetsproeiers alsook voet- en rugmassage, temperatuurmodule of hygiëne-management maken van dit ligbad een echte spa waarin ook lange mensen zich volledig kunnen onderdompelen.

Aangenaam en sfeervol
Aangenaam warme stoomwolken stijgen op van het sfeervol gekleurd licht in het ligbad – dit verzekert niet enkel de blik op de tuin, maar ook de diepe ontspanning.

Interieurdromen die de badkamerfabrikant Duravit met nieuwe inbouwversies voor Sundeck werkelijkheid laat worden.

Sundeck met whirlsysteem
Opdat de Sundeck ligbaden met whirlsysteem ook zouden kunnen worden ingebouwd, heeft Duravit een innovatief railsysteem ontwikkeld waarmee het complexe whirlmechanisme op adequate wijze op de inbouwversie kon worden overgebracht.

Om het railsysteem te monteren, bevestigt de installateur een voorgemonteerde railmodule tegen de muur vooraleer hij het ligbad samen met het aangesloten whirlsysteem plaatst.

Rond het ligbad fixeert hij dan een tweede module en bekleedt deze met gipskartonplaten welke naar wens kunnen worden afgewerkt met bijvoorbeeld tegels of natuursteen.

Een harmonisch geheel
Door de brede rand van het railsysteem ontstaat er rondom een praktische aflegruimte die naar wens kan worden benut.

Het waterdichte bedieningspaneel voor de diverse whirl- en lichtfuncties is geïntegreerd in een op de rand aangebracht chroomplaatje en vormt zo een harmonisch geheel met het ligbad.

Het whirlsysteem beantwoordt aan de geluidsnormen en is dus zonder enige beperking geschikt voor het gebruik in privéwoningen.

Bron: Duravit


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags