Duravit Inipi

Duravit Inipi

Geïnspireerd door de oorspronkelijke zweethut ontwierp het Oostenrijkse designbureau EOOS de transparante sauna Inipi voor Duravit.

De sauna wordt bediend middels een afstandsbediening in de vorm van een steen: temperatuur, luchtvochtigheid, gekleurd licht en geluid, alles kan individueel worden ingesteld.

Alle ruimte
Dankzij een geraffineerde ruimteverdeling blijft de cabine zo compact dat zij in de badkamer en elders in de woning past, en daarbij toch veel ruimte biedt. Zit- en ligniveaus, vloer- wand- en plafondafwerking zijn gemaakt van authentiek hout.

Een gevoel van ruimtegebrek komt al helemaal niet in je op: daarvoor zorgt het volledig in glas uitgevoerde front, dat Inipi niet alleen een ongebruikelijke transparantie, maar ook een buitengewone elegantie verleent.

LED lampen aan de achterwand dompelen de cabine in gekleurd licht en kunnen ondersteund worden door akoestische ondersteuning.

Duravit Inipi

Verborgen krachten
Kachel en opgietelement zijn weliswaar geïntegreerd in de saunamodule, maar blijven verborgen in de ommanteling. De verwarmde lucht stijgt in de binnenste zijwand omhoog en komt via een warmte uitlaatfilter de cabine in. Speciale aparte wateraansluiting is niet nodig.

Een verfrissende optie is de uitbreiding van de sauna met de douchemodule Inipi Ama.

Bron: Duravit


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags