Duravit de tuin als wellness resort

De tuin als spot voor ontspanning en genieten. De tuin wordt steeds meer een ‘groene woonkamer’ een verlengstuk van het binnengedeelte.

Dankzij de laatste vernieuwingen uit de badkamerwereld verandert de tuin in een wellness-tuin.

Duravit verhuist het badplezier van de badkamer naar de tuin. Hiervoor ontwikkelde zij weersbestendige baden en pools geschikt voor onder de blote hemel.

Totale outdoor ontspanning
De outdoor-varianten van de pools Sundeck en Blue Moon van Duravit combineren baddesign met hoogwaardige spa-techniek. De pools hebben een systeem met drie standen, welke de tuin omdopen tot een privé spa.

Voor de „emotion-stand“ zijn 24 „Durapearl-stralers“ in de bodem van de pools geïntegreerd. Grote luchtbellen of duizenden parels stijgen in de pool naar boven en strelen zacht over de huid.

Bij de “power-stand“ stoten grote sproeiers een krachtige waterstraal vooruit, die gespannen spiergroepen intensief masseert. De sterkte van de massagesproeiers wordt hier direct bij de sproeier middels open- en dichtdraaien geregeld.

Een zachtere behandeling bevordert de massage van voeten en de ruggenwervel. Daarvoor is de derde stand verantwoordelijk. Deze sproeiers masseren met zachte straal, waarvan een deel ronddraait om een zo groot mogelijk vlak te bereiken.

De „relax-stand“ realiseert een ontspannende werking. Alle standen kunnen los van elkaar of samen functioneren. De individuele programma’s kunnen met de waterdichte afstandsbediening worden gekozen.

Een LED-kleurlichtprogramma verhoogt de sfeer, zowel in de pool alsook in de tuin in het avondlicht.

Relaxen of zonnebaden
Naast een witte acrylbekleding kan worden gekozen tussen verschillende houtoppervlakken zoals Wengé en kersenboom. De pool kan met een stevig ligkussen worden afgedekt.

Deze handgenaaide witte kussens veranderen de pool in een handomdraai in een royaal ligbed voor relaxen of zonnebaden. Ter bescherming tegen weersinvloeden staat additioneel nog een hoes ter beschikking, die eenvoudig over de pool getrokken kan worden.

De pool zelf is 24 uur gebruiksklaar en houdt constant de gewenste watertemperatuur. Een permanente wateraansluiting is hiervoor niet nodig. De pools kunnen probleemloos met de tuinslang worden gevuld.

Bron: Duravit


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags