Dubbel doucheplezier met het Kludi A-QAs Thermostaat Dual Shower System.

Het Kludi A-QAs Thermostaat Dual shower system mag zeker een kompleet douchepakket genoemd worden met een handdouche met drie straalsoorten en leegloopfunctie, een hoofddouche met een diameter van twintig centimeter en een thermostaat voor de exacte temperatuurinstelling met een veilige heetwater begrenzing.

Met de ene greep wordt de ideale watertemperatuur ingesteld met de andere greep kan de gewenste douche-instelling gekozen worden.

Door de greep van de douche-instelling naar voren of naar achteren te bewegen wordt de handdouche dan wel de hoofddouche geactiveerd. In de middenstand stroomt geen water.

Door aan de greep op het schuifstuk van de (glij)stang te draaien kan de handdouche maar liefst vijfentachtig centimeter in verticale richting verschoven worden. Perfect voor groot en klein of voor het geval, dat de haren niet nat mogen worden.

Evenwichtig, harmonisch en modern. Het cylindrische thermostaathuis, de ronde gehoekte stang met de ultraplatte hoofd- en handdouche passen uitstekend bij elkaar. De wandsteun van de stang is bij montage traploos te verstellen zodat de stang exact en evenwijdig aan de muur geplaatst kan worden.

Dit functionele en hoogwaardige thermostatische douchesysteem met zijn vele mogelijkheden heeft niet alleen een ongekende attractieve prijs maar ook een meer dan attractieve uitstraling.

Bron: Kludi


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags