Dornbracht presenteert IMO: Welcome to your bathroom

Met IMO stelde Dornbracht op de Cersaie (Bologne, 28.9. – 2.10.2010) een innovatief kranenprogramma voor, dat in vrijwel elke leefomgeving past.

De universele vorm maakt van IMO een bouwsteen binnen de individuele badkamerinrichting.

Met IMO biedt Dornbracht een kranenprogramma dat uniek is in zijn veelzijdigheid. IMO bundelt de Dornbracht attributen zoals precisie, proportie, materie en functionaliteit.

De vormgeving verenigt de twee belangrijkste vormentalen, combineert een ronde body met een rechthoekige hendel en uitloop. Dit vormhybride uiterlijk verleent de serie een universaliteit die modern, helder en hoogwaardig aandoet.

Het IMO productprogramma toont een overvloed aan kranen en accessoires voor alle toepassingen in de badkamer.

‘In My Opinion’
De serienaam IMO is de in internettaal gangbare afkorting van de Engelse uitdrukking ‘In My Opinion’, in het Nederlands: ‘naar mijn mening’.

In e-mails, chats en internetfora maakt de letterreeks duidelijk dat het bij een uitspraak niet gaat om vaststaande feiten maar (enkel of hoofdzakelijk) om de eigen opinie.

De naam IMO citeert deze uitdrukking, plaatst niet de kraan maar de individuele levensopvatting van de gebruikers op de voorgrond.

Hun mening, hun smaak en hun individuele inrichtingsstijl bepalen het uiterlijk van de serie IMO. Thuis is een gevoel. Thuis zijn betekent bij zichzelf zijn, aankomen, een zijn met zichzelf.

Zes leefwerelden
IMO plaatst deze individuele behoefte in het middelpunt van zijn badkamerconcept. Voor IMO werden daarom zes leefwerelden ontwikkeld, die als vrije, conceptuele guideline verschillende interpretatiemogelijkheden laten zien.

Iedereen krijgt met IMO de optie om designer van zijn eigen badwereld te worden, om deze een persoonlijke meerwaarde te verlenen. In de verschillende ruimteconcepten wordt het variabele aspect van IMO duidelijk.

Beginnende werknemers, jonge families, fashion-girls, single-man of best-ager –iedereen krijgt de mogelijkheid, zijn badkamer individueel uit te rusten met
een hoogwaardig Dornbracht kranenprogramma.

Het design stamt van Sieger Design en is vanaf begin 2011 leverbaar.

Bron: Dornbracht


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags