Detremmerie YOU & ME: totaal vernieuwend

De ontwerpers van Detremmerie creëerden de badkamer van de toekomst die compact en vooral totaal vernieuwend is!

Dit alles vertaalt zich in het badmeubel You& Me, dat met zijn mooie ronde vormen, een nieuwe dimensie in uw strakke badkamer brengt.

Dit meubel heeft een hele compacte keramische dubbele wastafel op 92cm breed. De wastafel is voorzien van twee ruime en diepe ronde waskommen. De spiegel, met geïntegreerde ronde T5 lamp, zorgt voor een ideale verlichting bij het opmaken of scheren.

Ook het strakke meubel met stijlvolle greep en draaideuren –voorzien van soft closing- bewijzen dat rond in combinatie met strak helemaal in is!
De kast kiest u in glanzende of hoogglansgelakte uitvoering in diverse kleuren.

Bijhorend voorziet Detremmerie ook in praktische en elegante hangkasten – met glazen leggers – die u voldoende plaats bieden om al uw spullen in op te bergen. Een dergelijke bijzetkast laat u ook toe wat extra aflegruimte te hebben.

Uniek bij Detremmerie is dat vanaf heden een volledige badkamer kan worden aangeboden. Dit wil zeggen dat naast het badmeubel en de bijhorende hangkasten ook een passend bad, toilet en bidet kan worden bijgeleverd.

Vrijstaand bad
Het vrijstaand bad, vervaardigd uit kunstmarmer, heeft een hedendaagse vormgeving en zorgt voor uw verdiende rust in drukke tijden. Een bad uit kunstmarmer is heel strak qua vormgeving maar biedt ook behoorlijk wat voordelen qua materiaal : kunstmarmer is beresterk en volledig massief , maar is toch qua gewicht makkelijk verhandelbaar.

Eventuele lichte krasjes in het bad kunnen makkelijk met autopolish worden verwijderd. Door de jarenlange ervaring met dit materiaal in wastafelbladen, werkten we nu ook baden samen met onze huisleverancier uit.

Dit losse vrijstaande bad kost bruto € 1880,20 incl . BTW en voorziet uw badkamer van een actuele uitstraling. Naast dit moderne bad werd er ook een klassieke uitvoering hiervan voorzien.

Ronde vormen
Het keramische rond toilet – voorzien van soft closing – en het ronde keramische bidet vullen dit geheel aan. De vorm van de wastafel, toilet en bidet zijn zo perfect op elkaar afgestemd.

Kortom You& Me : De badkamer van de toekomst en dit alles 2m op 2m groot!

Bron: Detremmerie


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags