Detremmerie Woody: Eerlijke materialen hout en keramiek!

Onzekere tijden leiden vaak tot de keuze van eerlijke en natuurlijke materialen. Om ons gamma ook in dit segment uit te breiden, hebben we de serie Woody aan ons assortiment toegevoegd.

Een corpus uit fineer eik, licht of wengé gekleurd met een greeploze strakke deur of een kaderdeur wordt gecombineerd met een keramische strakke wastafel met ingewerkte waskom.

Dit meubel is leverbaar op 60,120, 140 cm breed en 45 cm diep. Dubbele of enkele waskom mogelijk op 120 en 140 cm. De royale metalen uittreklade biedt u heel wat bergruimte.

De keuze uit spiegelkasten en dampvrije spiegels hierin is eindeloos. Detremmerie biedt een enorm assortiment aan dampvrije spiegels met ingewerkte zijdelingse verlichting, die niet alleen heel esthetisch is, maar ook voor een homogene verspreiding van het licht zorgt – ideaal bij scheren of opmaken.

De spiegelkast met indirecte verlichting met draaideuren werd toegevoegd aan het gamma. Een identieke spiegelkast was reeds leverbaar met klapdeuren. De T5 verlichtingen onder de spiegelkast zorgen voor sfeerverlichting buiten uw spiegelkast en functionele verlichting in uw spiegelkast.

Tevens is de binnenkant van de kast van een spiegel voorzien. Voorheen werd vaak massief hout gebruikt voor de badkamer, vaak teak, maar wij opteerden voor het klasse volle eik. Greeploos strak of kaderdeur : dit meubel past zich aan in diverse interieurs.

Prijzen en meer informatie kunt u opvragen bij uw sanitairspecialist.

Bron: Detremmerie


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags