Detremmerie Dolce Vita

Detremmerie staat bekend om zijn strakke ontwerpen. Met de nieuwe reeks Dolce Vita, bewijzen onze ontwerpers dat ze ook veel klassieker kunnen.

Deze eigentijdse creatie van Italiaanse nostalgie biedt weer niet alleen heel wat bergruimte maar vooral een heel exclusief meubel.

Binnenin een wereld van strakke meubelen, vindt dit nostalgisch meubel zeker ook zijn bereik. Het aanbod binnenin dit segment is momenteel erg klein.

Dit meubel wordt vervaardigd uit eerlijke materialen :een MDF mat gelakte witte kast met afgeronde zijden in combinatie met een klassieke keramische wastafel. De porseleinen handgrepen in roosmotief worden tevens met de hand voorzien van een chroom decoratie.

Naast onze porseleinen handgrepen kan er ook gekozen worden voor porseleinen klepeltjes. Ook de barok spiegel met bijhorende verlichting maken een uniek geheel van dit ensemble.

De spiegel is vervaardigd uit waterbestendige kunststof en gelakt in dezelfde kleur als de bijhorende verlichting. De verlichtingsarmaturen zijn ook waterdicht onder de decoratieve lampenkapjes vindt u een halogeenlampje in een gesloten glazen houder.

Het meubel staat op de grond op regelbare ronde pootjes en kan tevens worden voorzien van drie lades (commode-effect) of twee draaideuren.

De metalen lades van dit meubel zijn wit en de bovenste lade is van een uitsparing met metaalschort voorzien dit zorgt er niet alleen voor dat uw gerief mooi op zijn plaats blijft, maar biedt ook veel meer ruimte voor het aansluiten van uw sifon en uw eventuele leidingen.

In zijn geheel roept dit meubel de nostalgie terug tot leven in dit strak tijdperk. Kortom een klassiek uitziend , gedurfd meubel, met alle actuele kwaliteitskenmerken , m.n. soft closing deuren en lades.

Uiteraard kan dit praktisch meubel ook voorzien worden van staande kolomkasten met of zonder lade in dezelfde stijl. Breedte 49 cm – Diepte 34 cm.

Prijzen en meer informatie kunt u opvragen bij uw sanitairspecialist.

Bron: Detremmerie


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags