De wellness ervaring van 5000 liter water in 15 minuten

…en toch slechts 45 liter verbruiken!

Op de ISH te Frankfurt was er veel belangstelling voor: Langdurig genieten van wellness in de eigen badkamer, zonder dat onnodig vers drinkwater verloren gaat. Sealskin noemt dit Xtreme Wellness with a conscience. Het bestaat uit een programma van wellness recycle douches met een extreem krachtige circulatiepomp en vele op het individu af te stemmen mogelijkheden.

Alle zintuigen
Hydromassage, aromatherapie, stoom, waterval, het zit er allemaal in. Dus alle zintuigen komen aan bod. Vervolgens is er maar één manier om dat echt te ervaren; zelf uitproberen. En zo trok de stand van Sealskin in Frankfurt veel belangstelling. Van beursbezoekers die wilden zien hoe het mogelijk is dat met een minimum aan waterverbruik een maximum aan wellness kan worden bereikt.

Slechts 45 liter
Maar ook van geïnteresseerden die dit ten overstaan van het beurspubliek aan den lijve wilden ondervinden. Het lijkt onwaarschijnlijk, maar met de recycletechniek van Sealskin is het mogelijk: 5000 liter wellness beleving uit slechts 45 liter water. Zelf beleven kan ook na de ISH beurs nog. In het Sealskin Xperience Center te Waalwijk.

Op www.sealskinxtremewellness.nl leest u er alles over.

Bron: Sealskin


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags