De nieuwe toiletkraan van Kludi

De nieuwe toiletkraan van Kludi

De gulden snede is een formule die de ideale verhoudingen zou opleveren. Volgens sommigen wordt daarmee de absolute en intrinsieke schoonheid bereikt.

De ideale verhouding komt dan ook veel voor in de klassieke architectuur, in de schilderkunst, in de levende natuur en nu ook in de nieuwe KLUDI toiletkraan.

Cruciaal bij de toiletkraan is het punt waar het water de kraan verlaat. Als dat te hoog is, heeft dat gespetter tot gevolg. Als dat te laag is, gaat het ten koste van het gebruiksgemak. De menselijke maat maakt deze hoogte nu exact 100mm. Dat dit gelijk is aan de ideale voorsprong lijkt niet toevallig.

Twee keer deze maat maakt het hoogste punt van de toiletkraan. Met de juiste radius van de uitloop werd de toiletkraan vervolmaakt. Volgens KLUDI zijn op deze wijze de ideale verhoudingen tot stand gebracht.

De nieuwe toiletkraan van Kludi

Naast de vormgeving heeft KLUDI ook aan de ergonomie gedacht. Door op de draaibare perlatorhuls een afgeronde pin te plaatsen, vindt de hand genoeg grip voor een comfortabele bediening. De waterbesparende perlator laat 4 l/min door. Meer is niet nodig en minder ook niet.

Bij het sluiten van de kraan kunnen de natte handen altijd boven de fontein blijven. Daardoor druppelt geen water op de kraan en blijft deze schoon. Praktisch en hygiënisch. Dit geldt ook voor de wandversies.

Om er zeker van te zijn dat voor iedere situatie een oplossing is heeft KLUDI een variant met een voorsprong van 110mm en een van 185mm.

Deze weldoordachte producten, de hoogwaardige afwerking en 5 jaar garantie geven de zekerheid van langdurig gebruiksgenot.

Bron: KLUDI


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags