De nieuwe NEO douchevloeren van Hidrobox

Vanuit hygiënisch- en veiligheidsoogpunt verdient het douchen op een douchevloer de voorkeur boven het douchen op een tegelvloer.

Tegelvoegen zijn bij uitstek plekken waar bacteriën die vuiligheid en schimmels veroorzaken zich vastzetten. Bovendien zijn tegelvoegen lastig te reinigen en zorgen tegels in combinatie met zeepresten vaak voor pijnlijke valpartijen.

Verder heeft u met een douchevloer geen last van lekkende afvoergoten en hoeft u met een douchevloer geen waterafschot aan te brengen in de tegelvloer aangezien het afschot al in de douchevloer is verwerkt.

Doordat de NEO douchevloeren gelijk met de tegelvloer kunnen worden ingebouwd kunt u nu ook zonder opstap van de voordelen van een douchevloer profiteren. Door de strakke randafwerking van de NEO douchevloeren creëert u een prachtige strakke overgang met uw badkamervloer.

Een NEO douchevloer is tevens beduidend minder glad dan bijvoorbeeld een douchebak of -vloer van plaatstaal of acryl.

Een NEO douchevloer wordt geproduceerd uit mineralen die worden gemengd met kunstharsen en in een mal op maat gegoten tot een massieve en waterdichte douchevloer. De toplaag wordt afgewerkt met een gelcoat die vervolgens op de gewenste kleur wordt gebracht.

Bekijk hier online de folder voor meer informatie over de NEO douchevloeren.

Bron: Intertop


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags