Creëer rust en ruimte in de badkamer met een inloopdouche uit Silestone®

Creëer rust en ruimte in de badkamer met een inloopdouche uit Silestone®

Silestone® kwartsoppervlakken maken een stevige opmars in de badkamer. Niet zo vreemd, want het materiaal leent zich uitstekend voor deze veeleisende ruimte.

De Silestone® collectie speelt handig in op de minimalistische trend en de vraag naar ruime douches met veel bewegingsvrijheid. Dankzij grote plaatafmetingen die op maat gemaakt kunnen worden kan een douchewand met zeer weinig elementen bekleed worden.

Hierdoor zijn er minder voegen nodig wat de visuele continuïteit en de hygiëne ten goede komt. Het materiaal past zich als het ware aan de ruimte aan.

Daarnaast heeft de Silestone®-badkamercollectie een selectie douchebakken in het assortiment die uit hetzelfde materiaal en uit dezelfde kleur gemaakt zijn als de platen voor de muurbekleding. Deze combinatie zorgt voor een homogeen en ruimtelijk effect in de badkamer.

Verder hebben de douchebakken een zeer hoog antislipgehalte en zijn ze verkrijgbaar in diverse formaten. Er is keuze uit 7 modellen (Ducal, Kador, Fresh, Doppio, Freccia, Bubbles en Simplicity) met ieder een persoonlijke stijl en afwerking.

Deze badkamercollectie biedt ook andere elementen zoals wastafels, bekleding voor badombouw en vloertegels zodat de gehele ruimte kan worden uitgerust met Silestone®.

Silestone®, gemaakt van meer dan 90% natuurlijk kwarts, is bij uitstek geschikt voor integratie in de badkamer. Zo is het materiaal vlek- en krasbestendig , wat garant staat voor een uiterst duurzaam oppervlak met optimaal onderhoudsgemak.

Bovendien is Silestone® het enige kwartsoppervlak ter wereld met een bacteriostatische technologie. Deze unieke eigenschap zorgt voor een uiterst hygiënisch oppervlak. Als niet-poreus materiaal is Silestone® vochtwerend, dus ook uitermate geschikt voor de ‘natte ruimtes’ in huis.

Bron: Consentino


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags