Constilo Concept

constilo is jonggeestig en heeft een frisse en eigenzinnige kijk op de moderne badkamerarchitectuur.

In de ontwerpen van constilo smelten lef, functionaliteit en design samen.

De kracht van constilo is in iedere badkamer een maatwerkoplossing te bieden wat betreft materiaal (hout, beton, corian, rvs, natuurstenen), maatvoering (hoogte, breedte, diepte) en ontwerp (altijd met oog voor detail).

concept10

Met dit ontwerp is de aandacht vooral uitgegaan naar openheid.

Het frame van massief houten balken accentueren de hoogte. Een bijzonder detail is dat het frame samensmelt met het wastafelblad tot één opstelling.

Het frame is in alle denkbare houtsoorten te verkrijgen en de wastafelbladen worden gemaakt van natuurstenen, corian en hout.

concept20

concept 20 heeft een hoogte van 20cm waardoor dit ontwerp een perfecte harmonie creëert tussen ruimtelijkheid en opbergcomfort. Een ontwerp wat subtiel aanwezig is in de badkamer.

Verkrijgbaar in alle denkbare massieve houtsoorten en kleurlakken of een combinatie daarvan.

concept30

concept30 staat letterlijk erg stoer in de badkamer.

Het ontwerp straalt massiviteit uit maar tegelijkertijd is het ontwerp ook minimalistisch. concept30 is tevens leverbaar met laden en verkrijgbaar in alle denkbare massieve houtsoorten.

concept50

concept50 overspant door 2 balken een nis.

Bij dit ontwerp lijkt het of de waskom in de ruimte zweeft. Ideaal concept om een ruimtelijke en minimalistische situatie te creëren.

Leverbaar in alle denkbare massieve houtsoorten in combinatie met waskommen van beton, natuurstenen of corian is iedere gewenste stijl te realiseren.

concept100

concept100 is een greeploos ontwerp.

De unit heeft een massieve omranding van 3cm en daarbinnen vallen de laden. Middenin is er ruimte gecreëerd om de lade te kunnen pakken om deze te kunnen openen.

Rebels ontwerp door de grepen weg te laten, design en functionaliteit smelten moeiteloos samen.

Leverbaar in alle denkbare massieve houtsoorten en kleurlakken of een combinatie daarvan, in combinatie met wastafelbladen van lichtgewicht beton, natuurstenen, corian of hout is iedere gewenste stijl te realiseren.

concept110

concept110 dankt haar eigen, unieke uitstraling door de zwevende wasbakken, deze kunnen worden uitgevoerd in natuursteen of in corian.

Meubelwerk is greeploos en geeft daardoor alle aandacht aan de wasbakken. Alle meubels zijn in alle denkbare houtsoorten te verkrijgen en veelal is maatwerk mogelijk.

Ray Ballhaus en Dennis Hoogendoorn zijn het brein achter constilo.

Bron: Constilo


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags