Conoflat op de AIT-ArchitekturSalon in München

Op de AIT-ArchitekturSalon van dit jaar maakte Kaldewei met de door Sottsass Associati ontworpen douchebak Conoflat van de gelegenheid gebruik om gekwalificeerde feedback van een aantal toonaangevende architecten te krijgen.

Architecten maken bij het ontwerpen van badkamers graag gebruik van supervlakke douches, omdat die de ruimte een transparante en strakke uitstraling geven.

Conoflat, de eerste echt absoluut supervlakke douchebak met geëmailleerde afvoerdeksel, weerspiegelt de pioniersgeest van Kaldewei.

Bij de productpresentatie op de AIT-ArchitekturSalon waren van Kaldewei Nicole Roesler, Christina Mecking, Horst King en Josef Scheller aanwezig om op de vragen van 12 architecten en binnenhuisarchitecten in te gaan.

De Conoflat werd vooral geprezen om het rustige, stijlvolle en tijdloze design en de perfecte afwerking. Ook de warme en sfeervolle kleuren vielen bij de aanwezige architecten goed in de smaak.

Anne Batisweiler van Planung-Raum-Design in München verwoordde het als volgt: “Conoflat heeft alles om een klassieker te worden.”

Na de succesvolle productpresentatie zorgde ‘Der Kochclub’ van Peter Offenhäuser met een culinair programma voor een geslaagde afsluiting van het evenement.

Bron: Kaldewei


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags