Configureer online uw douchegoot of wc-bedieningsplaat

Op de nieuwe website van TECE, fabrikant van o.a. design douchegoten en bedieningsplaten voor het spoelen van het toilet, kunt u met een configurator eenvoudig de douchegoot of bedieningsplaat zelf samenstellen en online zien. Dit is één van de unieke voordelen van de nieuwe website van TECE die onlangs is geïntroduceerd.

Het assortiment van de bedieningsplaten bestaat uit zes series: TECEambia, TECEbase, TECEloop, TECEplanus, TECEsquare en een serie luxe bedieningsplaten die in samenwerking met sanitairfabrikanten tot stand zijn gekomen. Elke serie is in vele kleuren en materiaaluitvoeringen leverbaar.

Bij de meeste series kunt u kiezen uit de materialen roestvaststaal, glas of kunststof. Het voordeel van de serie TECEloop is de modulaire bouw. U kunt 8 bedieningselementen combineren met 13 kleurrijke frontplaten. Bij deze serie zijn zelfs 104 unieke combinaties mogelijk, voor ieder wat wils.

Volledige vlakke wandinbouw
Een onderscheidend voordeel van de luxe serie TECEloop en TECEsquare is de mogelijkheid van volledige vlakke wandinbouw. Om deze unieke mogelijkheden te zien is de configurator op de website het ideale middel om eenvoudig tot een keuze te komen.

Hetzelfde geld voor de douchegoten, die TECE levert met 7 schitterende dessins roosters van glanzend of geborsteld roestvaststaal, zelfs van glas behoort tot de mogelijkheden.

Er zijn ook speciale goten voor natuursteen en goten waarbij u uw eigen tegels kunt inlijmen. Met de configurator kunt u snel zien hoe uw douchegoot eruit ziet.

Bron: TECE


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags