ConcreetDesign wint Baby Tycoon Award 2009

ConcreetDesign betonelementen

ConcreetDesign heeft begin deze maand de Baby Tycoon Award gewonnen vanwege de introductie van zijn innovatieve design betonwanden met geïntegreerd sanitair voor badkamers.

Deze kant-en-klaar wanden vervangen traditioneel tegelwerk en hebben een holle binnenruimte voor flexibel leidingwerk. Je plaatst ze gewoonweg tegen de badkamermuur en sluit ze aan op de bestaande leidingen.

Dankzij deze revolutionaire elementen wordt renoveren een stuk eenvoudiger.

Materiaal
Het beton waarvan de wanden zijn gemaakt, is geen gewoon beton dat je bij de bouwmarkt koopt. ConcreetDesign.com heeft een beton-kunststof composiet ontwikkeld dat vuilwerend en waterafstotend is. Dit maakt de elementen geschikt om toegepast te worden in de badkamer.

ConcreetDesign betonnen voorzetwand en elementen

Het beton voelt glad aan en is gemakkelijk schoon te houden. Het vervangt de traditionele tegel en biedt hiermee een geheel eigen look.

Design
Het uiterlijk van beton in combinatie met de minimalistische vormgeving van de elementen, geven de badkamer een serene uitstraling.

Zo ontstaat een oase van ontspanning en rust, die inspeelt op de wellness design trend die momenteel zo typerend is voor de inrichting van professionele thermen/ sauna’s en vijfsterren hotels.

Aanzienlijke kostenbesparing
Een badkamer renoveren voel je in je portemonnee. Een groot gedeelte van de kosten zit in de montage, soms tot wel 40% van de totale verbouwingskosten.

ConcreetDesign betonnen voorzetwand animatie

De innovatieve kant-en-klaar betonwanden tackelen de kosten voor nieuwe leidingen en tegelwerk, en bieden hierdoor een aanzienlijke besparing.

Wereldprimeur: vrijstaand sanitair
Natuurlijk bieden de kant en klaar design betonwanden de traditionele badkamer een geweldige nieuwe oplossing. Maar het unieke ontwerp van de wand maakt het ook mogelijk om sanitair vrijstaand in de ruimte te plaatsen. Een wereldprimeur op sanitair gebied.

Zo kan een ligbad achter het bed worden geplaatst of een douche/wastafelcombinatie los in de kamer. Handig voor plaatsen waar de ruimte voor een bad(kamer) ontbreekt of voor kleine vertrekken

En mocht iemand de douchewand in de tuin bij het zwembad willen plaatsen? Ook daar zijn de kant-en-klaar betonelementen voor geschikt.

Toekomst
Beton is een materiaal wat je grijpt of links laat liggen. ConcreetDesign heeft grip op beton gekregen en door de combinatie van innovatief ontwerp én receptuur de badkamer in een geheel nieuw daglicht geplaatst.

Bron: ConcreetDesign


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags