Collection 3 van Duscholux: een fonkelnieuw gamma douchedeuren en -wanden

Materialen van topkwaliteit, loepzuivere lijnen en… resoluut vernieuwende details met het oog op nóg makkelijker poetsen.

Duscholux lanceert Collection 3, de nieuwste generatie profielloze douchedeuren en -wanden. Weergaloos transparant, licht en sober. Met hun heldere lijnen maken ze van uw badkamer een uitgepuurd vertrek en weten ze elke designfan te verleiden.

En ook als het tijd is om te poetsen, maken ze u het leven aangenamer… Want door de afwezigheid van profielen gaat dat schoonmaken een pak sneller.

Spitstechnologische scharnieren
Geen profielen? Prima, zo horen we u denken, maar de kalk kan zich nog altijd vastzetten rond de scharnieren. Ook dat is nu verleden tijd! De scharnieren en de muurverankeringen van Collection 3 zijn dermate bevestigd dat ze exact in de lijn van de glazen wand liggen.

Geen uitsteeksels dus en geen oneffenheden. Nog nooit liet de binnenruimte van een douche zich zo makkelijk schoonmaken. Deze nieuwe vondst is het resultaat van een spitstechnologisch proces gebaseerd op fotopolymerisatie. Eigenlijk worden de scharnieren en de muurverankeringen op de glazen wand gekleefd.

Deze adhesive technology is niet alleen perfect bestand tegen temperatuurschommelingen en vocht maar ook tegen rechtstreeks contact met water en schoonmaakmiddelen.

– De scharnieren zijn altijd uitgerust met een ‘liftmechanisme’ dat de robuuste deuren in 8 mm dik glas zachtjes opent en sluit.

– Net zoals de scharnieren en de muurverankeringen zijn ook de deurgreep en de magnetische sluiting uitgevoerd in verchroomd metaal. Al deze onderdelen kregen een bijzonder trendy, rechthoekige look met afgeronde hoeken.

Oplossingen op maat
Collection 3 van Duscholux omvat douches voor alle badkamers. Of u nu droomt van een gesloten douche of een inloopdouche, of u nu beschikt over een zee van ruimte of het moet stellen met een piepklein badkamertje, u kunt de deuren en wanden eindeloos combineren om net die douche samen te stellen die u voor ogen hebt.

Een deur in een nis, een zijdelingse wand, een hoekinstap, het kan allemaal. En alle elementen worden pas vervaardigd na het opnemen van de maten bij u thuis. Want omdat het hier om profielloze douches gaat, is het niet meer mogelijk om bij het monteren een en ander bij te regelen.

Het glas wordt dus exact op maat van uw eigen badkamer gesneden. Is die ene muur niet perfect recht? Komt de douche onder de dakhelling te staan? Geen nood: met Collection 3 is er voor elke situatie een oplossing.

Bron: Duscholux


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags