Cleopatra Wellpool

Cleopatra Wellpool

Cleopatra, één van de grootste Nederlandse producenten van wellness producten, introduceert de ´WellPool´, een nieuwe lijn designbaden en whirlpools ontworpen door [avatar:https://www.sanigids.nl/wp-content/ontwerpers/bronwasser.gif]Robert Bronwasser[/avatar].

Een deel van de omzet gaat via een actie van Well Water naar Simavi en wordt gebruikt voor de aanleg van water(put)projecten in Afrika.

Drie luxe designvarianten
Bij de WellPool baden staan heldere lijnen, strakke vormen en vooral comfort centraal. Het resultaat is een drietal baden met een buitenmaat van 180 x 80 cm en elk een eigen karakter dat is terug te vinden in de binnenzijde van de baden.

´Square´ heeft een strakke vorm, ´Soft´ is eigentijds met afgeronde hoeken en ´Oval´ biedt een vloeiende ovale contour voor extra comfort.

Cleopatra Wellpool

De WellPool lijn is leverbaar met of zonder whirlpoolsystemen, zoals lucht, water of een combinatie. Het ontwerp is van de hand van [avatar:https://www.sanigids.nl/wp-content/ontwerpers/bronwasser.gif]Robert Bronwasser[/avatar] van SMOOL Designstudio. Bronwasser ontwerpt herkenbare producten voor innovatieve bedrijven en bekende merken.

Cleopatra Wellpool

Donatie voor waterputten in Afrika
Volgens schattingen van de VN hebben ruim één miljard mensen niet of nauwelijks toegang tot schoon water. Cleopatra heeft met haar ‘water’ producten een directe link met water en draagt graag bij aan wereldwijde beschikbaarheid van water. Daarom start Cleopatra rondom de nieuwe badenlijn WellPool een samenwerking met ‘Well Water’.

Deze nieuwe Nederlandse leverancier van bron- en mineraalwater draagt met het concept ´water-voor-water´ bij aan het aanleggen van waterputten in Afrika. Cleopatra presenteert Well Water bij de WellPool-baden en doneert een deel van de WellPool-badenomzet 2009 aan de Well Water actie voor Simavi.

Bron: Cleopatra


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags