Cesana Tecnorama, perfecte balans tussen structuur en esthetiek.

Als trendsetter heeft Cesana opnieuw een concept ontwikkeld dat zich onderscheidt van alle bestaande douchedeuren in zijn soort.

De serie Tecnorama werd ontwikkeld vanuit de specifieke behoefte aan een eenvoudig en functioneel product met een perfecte balans tussen structuur en esthetiek, harmonieus in de badkamer in te passen én met een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.

Tijdloos design
Deze douchecabines zijn tijdloos dankzij hun lineair design en de ingenieuze technologie die erachter schuilgaat. Spil van de Tecnorama-serie is de naar buiten draaiende douchedeur waarvan de greep verwerkt is in het kubusvormige sluitingsprofiel.

Uitvoeringen
De Tecnorama bestaat in draaideur voor nis-en hoekopstelling, klapdeur, hoekinstap met 2 draaideuren en in kwartronde versie. De profielen uit geanodiseerd glanzend aluminium worden gekenmerkt door een sober design en zijn perfect afgewerkt.

De afstelling van de deur gebeurt door het glas te verschuiven achter het muurprofiel waardoor de zichtbare delen van de profielen gereduceerd kunnen worden. Deze deur is uitgerust met een messing verchroomd scharnier.

Onderaan de deur is een waterkeringsprofiel voorzien dat op de douchetub bevestigd moet worden.

Van deze tijd
Alle Tecnorama douchecabines zijn vervaardigd uit 6 mm dik veiligheidsglas en hebben een hoogte van 200 cm: ze zijn dus perfect afgestemd op de hedendaagse tendens van inloopdouches en verlaagde douchebakken.

Bron: Cesana


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags