Cesana Plano

Cesana Plano

Gloednieuw in het gamma van Cesana is het totaalconcept Plano, een profielloos doucheconcept dat een stap verder gaat dan de bestaande oplossingen die buiten de traditionele sanitairmarkt worden aangeboden.

Uitgangspunt bij de Plano is de op vloerniveau ingewerkte, RVS douchetub (afgewerkt met een uitneembare vlonder in aluminium, kunststof of teak) die steeds toegankelijk is voor visuele controle, in tegenstelling tot de betegelde douchevloer.

Cesana Plano detail

Deze douchetub kan worden gecombineerd met een vaste glazen wand (Walk-in versie) of met een naar buiten draaiende deur en vaste zijwand (hoekopstelling).

Uniek aan dit ontwerp is dat de douchewand gemonteerd wordt in een daartoe voorziene gleuf in de RVS douchetub en dus doorloopt tot onder vloerniveau.

Hierdoor wordt 100% waterdichtheid van de wand bekomen. Bij de hoekversie is het scharnier van de draaideur +/- 5 cm binnen de cabine gemonteerd waardoor het water dat van de deur afloopt in de douchetub terugvloeit.

Cesana Plano

De extraheldere glaswanden (veiligheidsglas 8 mm voor de deur en 10 mm voor de vaste wand) worden in de douchetub verankerd zonder zichtbare bevestigingpunten en een bovenprofiel in staal verbindt de twee glaswanden.

Het bevestigingspunt van de inox stabilisatiestang is volledig geïntegreerd in het glas waardoor een egaal en makkelijk te onderhouden oppervlak bekomen wordt.

De hoekversie bestaat in de standaardafmetingen 80 x 80 cm, 80 x 120 cm, 90 x 90 cm, of 90 x 120 cm terwijl de Walk-In versie geschikt is voor grote douchezones : 80 x 160 cm en 90 x 180 cm.

Cesana Plano

De hoogte van deze cabines bedraagt 200 cm. Cesana brengt met dit concept niet alleen een totaaloplossing die beantwoordt aan de vraag naar een pure vormgeving zonder visuele belemmeringen maar biedt de consument voortaan een waterdichte profielloze cabine zonder instap en met een beperkt onderhoud.

Bron: Cesana


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags