Ceramica Cielo Venticinque: maatwerk XXL

Een extra dunne collectie douchevloeren met een dikte van slechts 2,5cm biedt maximale ruimte voor personalisatie.

Deze nieuwe douchevloerenlijn is zowel leverbaar in 56 standaard uitvoeringen als compleet op maat gemaakte vloeren. De serie Venticinque wordt geleverd in extra grote formaten: van 140 tot 210 cm in lengte en van 70 tot 100 cm in de breedte.

Alle 56 standaard modellen zijn aan vier zijden afgewerkt zodat ze kunnen worden gedraaid, waardoor de installatie van de sifon links of rechts mogelijk is.

Maatwerk
Buiten deze keur aan verschillende maten, is er de mogelijkheid om de douchevloeren op maat te laten produceren, met behoud van dezelfde vorm van de douchebak, zodat het product perfect geschikt zijn voor de indeling van de ruimte waardoor er een optimaal gebruik van de vloeroppervlakte ontstaat.

Zo is het bijvoorbeeld eenvoudig om een douchebak van 92 x187 cm produceren, of niet-conventionele vormen die de perfecte oplossing te bieden aan uw individuele wensen.

Materiaal
Een exclusieve karakteristieke douchevloer mogelijk gemaakt door het gebruik van Marmogres, een extreem slijtvaste, nieuwe generatie materiaal gemaakt uit een mix van hars en marmer, met een voelbaar effect vergelijkbaar met steen.

Zijn hoge dichtheid zorgt voor een extra dunne dikte van slechts 2,5 centimeter, zelfs bij de extra grote maten.

Bron: www.ceramicacielo.it


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags