Ceramica Cielo Tatoo by Karim Rashid

Zes gloednieuwe ontwerpen, vruchten van de ontwerpers caleidoscopische verbeelding, die een onuitwisbare indruk maken op de keramische oppervlak met de kracht van hun creatieve impact, in wat lijkt op een tatoeage van kleur en grafische effecten.

Assertieve slagen, net als die van een vulpen, gecombineerd met een extreem design en vol met stilistische verontreinigingen in perfecte pop stijl, dragen allemaal bij aan de vormgeving van de Tatoo ontwerpen.

Isla en Fly zijn pure abstractie, bochtige motieven die verstrengelen met zachte rondingen.

Rimmel en Kaos worden gekenmerkt door een essentiële en precieze geometrie, verdeeld in twee uitvoeringen: de eerste is gekrast, met een verticale en harmonisch ritme en Kaos is bezield door een sterke en dynamische rondingen.

Optische geometrie kenmerkt Rain en Quark. Ze hebben een diepe virtuele essentie, 3D optische illusies.

Alle modellen zijn 5cm hoog.

Karim Rashid
Karim Rashid is een van de meest productieve ontwerpers van zijn generatie. Meer dan 3000 ontwerpen in productie, meer dan 300 awards en werken in meer dan 35 landen getuigen van de legende Karim van het ontwerp.

Zijn bekroonde ontwerpen zijn democratische objecten, zoals de alomtegenwoordige Garbo afvalbak en Oh stoel voor Umbra, interieurs, zoals het restaurant Morimoto, Philadelphia en Semiramis Hotel, Athene.

Karim’s werk wordt gepresenteerd in 20 vaste collecties en exposeert hij kunst in galeries wereldwijd. Karim is een eeuwige winnaar van de Red Dot Award, Chicago Athenaeum Good Design Award, ID Magazine Annual Design Review, IDSA Industrial Design Excellence Award.

Bron: www.ceramicacielo.it


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags