CEA kranen: stijlvol minimalistisch design

Met de opvallende CEA kranen kiest u voor prachtig Italiaans topdesign voor uw badkamer.

De producten van dit gerenommeerde merk zijn nu te vinden in de range badkamerproducten van Instamat.

De kranen zijn uitgevoerd in geborsteld of gepolijst RVS en vallen op door hun minimalistische uitstraling en de fraaie, industriële afwerking. Een meerwaarde voor elke designbadkamer!

Veel combinatiemogelijkheden
Het assortiment van CEA kranen bestaat uit een tiental series. De modellen zijn uitstekend onderling te combineren om een unieke ‘feel’ te creëren. Om de vormgeving te bewonderen en inspiratie op te doen kunt u terecht op www.ceakranen.nl.

Instamat biedt overigens niet alleen kranen voor sanitair. Ook heeft u een ruime keuze uit stijlvolle producten voor de keuken, bijbehorende accessoires en zelfs buitendouches. Het meest herkenbare element van de CEA kranen is de industriële en minimalistische afwerking.

Mooi én praktisch
De kranen zijn prachtig om te zien en bovendien gebruiksvriendelijk en praktisch. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig roestvast staal AISI 304-316. Dit materiaal is uiterst solide en optimaal bestand tegen de invloeden van kalkwater en zoute mist.

Daarnaast zijn de CEA producten relatief eenvoudig te installeren door het universele Pipe Water Fitting System.

CEA
CEA verrijkt sinds vele jaren de sanitairmarkt met producten die aansluiten bij de wensen van de consument. De ervaring die de fabrikant door de jaren heeft opgedaan leidt tot de constante ontwikkeling van technische noviteiten en innovatieve oplossingen.

Het uitgangspunt? De combinatie van simpele en elegante vormgeving met technisch hoogwaardige producten. Voor de ontwikkeling van nieuwe designproducten werkt CEA onder meer samen met een aantal gerenommeerde ontwerpers.

Instamat Warmtetechniek BV
CEA wordt in Nederland vertegenwoordigd door Instamat. Instamat is al jaren een bekende speler op het gebied van designradiatoren. We hebben een uitstekende relatie met de sanitairmarkt opgebouwd. Onze kracht is het goed luisteren naar de wensen van de klant.

Zo weten we dat aspecten zoals de vraag naar pure materialen en soms gewaagd design een steeds belangrijkere rol spelen bij de keuze die de consument maakt.

Met onder meer een ruime keuze in designradiatoren en nu ook de topproducten van CEA geven we daar graag een kwalitatief hoogstaande invulling aan.

De unieke kranen van CEA zijn verkrijgbaar bij speciale CEA dealers in Nederland. Kijk voor de dealer bij u in de buurt op www.ceakranen.nl

Bron: Instamat


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags