Burgbad Essento: lekker zorgeloos

De nieuwe badmeubellijn ’Essento’ van burgbad onderscheidt zich door zijn heldere, strakke, maar toch zorgeloze vormgeving.

Het bepalende element van de door nexus product design ontworpen serie is de wastafel van sanitairkeramiek, dat, dankzij de technisch tot het noodzakelijke minimum gereduceerde materiaaldikte, als een doek tot royale waskommen en comfortabele aflegvlakken is gevormd.

De noviteit presenteert zich in drie oplossingen met 1 waskom en een uitvoering met 2 waskommen in totaal in drie breedtes: 650, 930 en 1.230 mm. De combinatie met strakke, rechtlijnige kasten zorgt voor fraaie contrasten in een in zijn geheel functioneel concept.

Praktisch & modern
Alle wastafelonderkasten zijn uitgerust met minstens twee laden, waarvan er telkens één van een praktische binnenindeling is voorzien. De moderne horizontale indeling van de fronten wordt door chroomkleurige greeplijsten onderstreept. Als alternatief kan worden gekozen voor stanggrepen en ronde grepen.

Geen toeval: de licht over de corpus uitstekende fronten maken ook een esthetisch effect helemaal zonder grepen mogelijk. Dit principe geldt ook voor de overige elementen.

Vier hoge kasten en twee halfhoge kastvarianten onderscheiden zich door de handige indeling van de deuren, schuiflades en uittrekelementen alsmede door hun functionele interieur.

Groot in kleine ruimtes
Het eveneens voor kleine ruimtes ontworpen aanbod aan opbergruimte wordt afgerond door een praktische halfhoge hoekkast en twee spiegelkastmodellen in telkens drie op de wastafelafmetingen afgestemde breedtes.

Het door professionals snel en eenvoudig te plannen modulaire ‘Essento’-systeem wordt gecompleteerd door een verlichte spiegel met verticale, vlak geïntegreerde lampen en aluminiumkleurig corpus in de breedtematen 600, 900 en 1.200 mm. ‘Essento’ is verkrijgbaar met in hoogglans of mat uitgevoerde lakfronten in de kleuren wit, lichtgrijs, riet, donkergrijs of zwart.

Daarnaast leverbaar: robuuste Thermofolie-fronten in de kleuren Hacienda Wit, Crème en Zwart alsmede in de houtpatronen Eiken Kastanje en Kersen Donker, waarmee het wit van het keramiek bijzonder mooi contrasteert.

Alle keramiekonderdelen van ’Essento’ hebben een vuilafstotend oppervlak. Naast de vier wastafelmodellen omvat het keramiek-assortiment een hangend of staand toilet en een hangend of staand bidet.

Bron: Burg


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags