Burgbad Ella: vrouwelijke elegantie

Een goed begin van de dag: met vrouwelijke elegantie presenteert zich de wasplaats-oplossing ’Ella’ die het designbureau Rommel & Schön voor burgbad heeft geconcipieerd.

Dat het nieuwe solitair-programma in balans is, is te danken aan het feit dat een dynamische vorm is gevonden tussen dubbel gewelfde en recht verlopende lijnen, die wastafel en onderkast met elkaar tot een harmonisch geheel verbinden.

De elegantie is het resultaat van de optische ‘lichtheid’ van de waskom uit mineraalgietsel, dat dankzij de extreem vlakke randuitvoering bijzonder elegant overkomt en daarmee voor een spannend contrast met het markante kraanplateau zorgt.

Tegelijk rust het filigrane ontwerp op een overeenkomstig vloeiend geconstrueerde onderkast. Desgewenst kunnen thermofolie-fronten met hout-look óf gelakte fronten voor de kastelementen worden gekozen waardoor verschillende uitstralingen worden aangebracht.

Er kan worden gekozen uit Kersen of Eiken Decor Donker en Decor Hacienda in Wit, Crème of Zwart. De gelakte fronten zijn er in hoogglans of mat in de kleuren Wit, Lichtgrijs, Riet, Donkergrijs en Zwart.

Wanneer u voor de wastafel staat, ervaart u alle voordelen van goede ergonomie: u verzorgt zich uiterst relaxt en voelt zich helemaal op uw gemak.

Het in 700, 900, 1.200 en 1.400 mm breedte leverbare ensemble overtuigt als eenpersoons wasplaats net zo zeer als in de dubbele variant of de smalle uitvoering voor de gastenbadkamer.

Het heeft buitengewone proporties, voldoet technisch aan zeer hoge eisen en kan afhankelijk van de beschikbare ruimte met een hoge kast, halfhoge kast, onderkast en sideboard worden uitgebreid. Alle elementen zijn wat materiaal en frontvormgeving betreft consequent op elkaar afgestemd.

De karakteristieke gewelfde lijn komt eveneens in de spiegelkast of de verlichte spiegel terug. Beide oplossingen zorgen voor een aangenaam zachte, maar toch effectieve verlichting en betoveren in de LED-uitvoering zowel met sfeervolle ruimteverlichting als gerichte functionele individuele belichting.

´Ella´ voldoet niet alleen aan een breed scala van eisen maar weet ook met haar zinnelijke uitstraling spontaan te inspireren.

De noviteit past ook binnen de traditie en het streven van het merk burgbad om herkenbare solitair-programma’s voor badkamers te creëren, waarbij naast hoge kwaliteit, een overzichtelijke omvang, de eenvoudige planning en een prijsstelling in het middelste tot hoogste segment, centraal staan.

Bron: Burg


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags