Brede wastafels met dun en minimalistisch design

Bent u een liefhebber van een strak kunstzinnig design, veel ruimte, authentieke en duurzame materialen? Dan heeft de Zwitserse sanitairfabrikant Laufen een exclusieve serie keramisch sanitair voor u, de serie Living Square.

Het beschaafde ontwerp is uitgevoerd door ontwerper Andreas Dimitriadis van Platinumdesign. Dimitriadis heeft een zeer dunne reeks wastafels vormgegeven, Masterpieces of Ceramic Art.

De mooie bijbehorende keramische producten, zoals de Living Square legplanken, Living WC en bidet, meubels van de serie Case en de kraanseries Twin Prime en Twin Prime Pin zorgen voor een exclusieve en harmonieuze belevening in uw badkamer en wellnessruimte.

Wat Laufen uniek maakt is de standaard breedte tot 1.800 mm en het dunne minimalistische design van zowel de wastafels als de legplanken, slechts 35 mm aan de voorzijde. Laufen levert deze wastafels met een breedte van 1.300 en 1.800 mm en legplanken van 900, 1.300 en 1.800 mm.

Naast deze standaard maten is Laufen ook gespecialiseerd in maatwerkoplossingen, bijna alles is mogelijk. Dit bijzondere maatwerk en het design onderschrijven de innovatieve en ambachtelijke techniek van deze Zwitserse keramiekspecialist.

De Living Square wastafels en legplanken zijn leverbaar in hoogglans wit en zwart. De wastafel van 1.800 mm kan uitgerust worden met twee kranen, zodat deze ook als “dubbele” wastafel is toe te passen. Dankzij het ontwerp is er op de wastafels en legplanken veel en een overzichtelijke ruimte voor allerlei spullen.

Een ander voordeel zijn de brede verchroomde handdoekrail die onder de wastafel gemonteerd kan worden, evenals de geïntegreerde zeepdispenser.

Living Square is ook prima te combineren met de nieuwe modellen van de meubelcollectie Case. Ook ontworpen door Dimitriadis met een zelfde en tijdloos minimalistische design. Ook Case is leverbaar in de meerdere trendkleuren, zoals wit of bijvoorbeeld antraciet eiken.

Met Case is altijd de juiste kleur te combineren, omdat deze collectie in 38 kleuren is te leveren.

Bron: Laufen


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags