BETTECUBO SILHOUETTE onderscheiden met de Design Plus Award

Liefhebbers van fraai vormgegeven individuele componenten vinden met de nieuwe vrijstaande badkuipserie SILHOUETTE van BETTE de optimale oplossing.

Als een solitair zijn ze een echte blikvanger. Badkuipen van staal/email, compleet uit één stuk, van buiten even fraai als van binnen. Daarmee onderstreept Bette zijn uitzonderlijke competentie bij badkamerproducten van staal/email.

Want Bette is het gelukt om vrijstaande badkuipen uit één stuk staal te vervaardigen. Met de actuele onderscheiding met de Design Plus Award 2011 werd nu ook door gerenommeerde experts bevestigd, wat voor een voortreffelijk design en hoge productkwaliteit de BETTECUBO SILHOUETTE te zien geeft.

De Design Plus Award behoort tot de toonaangevende designwedstrijden in Duitsland en geldt als kwaliteitskeurmerk voor innovatieve en baanbrekende designprestaties. De onderscheiding van de BETTECUBO SILHOUETTE toont eens te meer de uitzonderlijk innovatieve kracht van de Duitse merkfabrikant Bette aan.

Deze Design Plus Award wordt verleend in het kader van de ISH door de Messe Frankfurt in samenwerking met de Raad voor vormgeving. De strenge keuzecriteria (vormgevingskwaliteit, materiaalkeuze, gebruikswaarde, technische en ecologische kwaliteit, algeheel concept) worden door de internationale jury beoordeeld.

Bron: Bette


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags