Bette Spa

Bette Spa

Royale afmetingen zijn bij ligbaden de trend.

Het grote ligbad BetteSpa van de ontwerper Jochen Schmiddem maakt van de badkamer een bijzondere leef- en belevingsruimte: Met een lengte van 170 cm en een breedte van 120 cm biedt het volop ruimte voor het genotvolle bad met z’n tweeën.

Als je alleen in bad gaat, wordt het lichaam royaal omgeven door water. Op die manier kan de ontspannende werking van het water bijzonder intensief tot ontwikkeling komen – een geheel nieuw badgevoel.

Een unieke badbelevenis
Met het grote ligbad BetteSpa rondt Bette het aanbod af in het premiumsegment en bewijst eens te meer haar toonaangevende positie als innovatieve specialist voor badkamerproducten van geëmailleerd staal.

Bette geeft het water de ruimte, om zich te ontplooien – in de waarste zin van het woord. De uitzonderlijk grote afmetingen van 170 x 120 x 45 cm verbinden als nieuwe dimensie in geëmailleerd staal maximaal badvolume met een unieke badbelevenis – alleen of met z’n tweeën.

Bette Spa

Tweepersoons
Aangelegd als dubbel ligbad met middenafvoer, kunnen twee personen zelfs comfortabel naast elkaar plaats nemen om ontspannen te genieten van het gemeenschappelijke bad. Hierbij zorgt het ergonomisch afgeschuinde rugprofiel van het rechthoekige ligbad voor veel zit- en ligcomfort.

Het uitermate royale badvolume en de flexibele inbouwmogelijkheden maken van de BetteSpa een highlight in de hoogwaardige privé-badkamer. Maar ook voor exclusieve badkamers in hotelkamers en suites of luxe SPA-zones is het optimaal geschikt om de gast die van zijn bad wil genieten, perfect te verwennen.

Speciale manier van vullen
Een extra verhoging van het buitengewone badcomfort van BetteSpa biedt de nieuwe broninloop, die met vele Bette-ligbaden kan worden gecombineerd. Optisch gezien doet de nieuwe vultechniek aan als een gebruikelijke af- en overloopgarnituur.

In de gebruik stroomt het water heel zacht en geruisloos uit de inloop in de bodem van het bad – net als uit een bron in de natuur – en vult het bad gelijkmatig stijgend van onderaf.

Deze bijna geruisloze manier van vullen zorgt voor een rustige sfeer in de badkamer, hetgeen vooral in de hotel- en huursector een voordeel is.

Bron: Bette


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags