Bette Silhouette: Vrijstaande elegantie in de badkamer

Met de badserie Silhouette onderstreept Bette zijn buitengewone competentie en leidende positie als innovator van badproducten van staal/emaille.

Met behulp van de modernste productiemethoden worden de vrijstaande badkuipen „uit één stuk” gemaakt van staal.

Elegant design
Bij het maken van de unieke Silhouette wordt een doorlopende mantel van staal/emaille conisch verlopend bevestigd aan de kuip van het bad.

Het hoogwaardige en elegante design is de blikvanger in elke badkamer. Het vrijstaande bad verfraait de ruimte en geeft een royale indruk.

De modellen uit de badserie Silhouette openen met hun geraffineerde en elegante lijnenspel nieuwe vormgevingsmogelijkheden bij de uitvoering van een moderne badkamer.

Drie modellen
De badserie Silhouette is leverbaar in drie verschillende modellen: puristisch, zoals bij het model Bette Starlet Silhouette, vloeiend en royaal, bij het model Bette Home Silhouette en geheel nieuw als een rechthoekig en rechtlijnig design, de Bette Cubo Silhouette.

Alle drie modellen in de verschillende maten zijn door het unieke, naadloze, conische lijnenspel fantastisch om te zien.

Compromisloze hygiëne
Bette Glasur zorgt voor compromisloze hygiëne, een fraaie glans en een indrukwekkende duurzaamheid van de Bette-producten.

Met de bij de productie voorgemonteerde afvoergarnituren met flexibele buizen in M3/R3-design van Viega is de montage eenvoudig uit te voeren.

Bron: Bette


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags