Bette Doucheschermen

Bette Doucheschermen

Als innovatieve fabrikant voor ligbaden en douchebakken van staal/emaille heeft Bette iets heel bijzonders uitgedacht: Doucheschermen met magneetafdichtingen voor douchebakken van geëmailleerd staal.

In de optisch onopvallende afdichtingen werden magneten geïntegreerd, die het douchescherm optimaal afdichten naar de stalen badrand van de Bette douchebakken en een goede bescherming tegen waterspetters garanderen.

Magneetafdichting
De montage van een strip tegen overstromend water om een grootstmogelijke bescherming tegen waterspetters te garanderen behoort daardoor tot het verleden.

Geheel zonder struikel- en vuilrand sluiten de magneetafdichtingen van de Bette doucheschermen en zorgen er met name bij gelijkvloerse douchebakken voor dat de ondergrond optimaal vlak en begaanbaar is.

Bette Doucheschermen

Meer dan 400 varianten
het actuele douchebak-assortiment van Bette in uiteenlopende vormen en designs wordt uitgebreid met het veelzijdige gamma aan doucheschermen.

Met meer dan 400 varianten voor de Bette douchebakken overtuigt het uitgebreide assortiment door optimale planningsmogelijkheden, in rechthoek, kwartcirkel, nis, hoek of aan de wand.

Hier vindt men snel de optimale oplossing, geheel naar behoefte en smaak. Het nieuwe doucheschermprogramma overtuigt door een designgerichte esthetica met perfecte functionaliteit.

Transparantie
Smalle aansluitstrippen aan de wand zorgen voor een nagenoeg raamloze uitstraling vol lichtvoetigheid en transparantie.

Het nieuwe design overtuigt bovendien met een comfortabel hef-zak-mechanisme van de deuren en het van binnen in één vlak liggende beslag en een door licht te drukken verzinkbare kruk voor een eenvoudige reiniging zonder obstakels en randen.

Bette Doucheschermen

Made in Germany
Het voorgemonteerde kwaliteitsbeslag “Made in Germany” is leverbaar in chroom, wit en mat zilver. Ook de aansluitstrippen aan de wand zijn reeds voorgemonteerd en maken door een royaal verstelbereik de montage eenvoudig en veilig.

Reinigingscomfort
Bette gebruikt uitsluitend veiligheidsglas van de allerhoogste kwaliteit volgens nach EN12150. Alle Bette doucheschermen zijn wat betreft dichtheid en stabiliteit CE-gecertificeerd volgens EN 14428 en standaard veredeld met het water en vuil afstotende oppervlak Bette glas plus.

Daardoor zijn reinigingscomfort en briljant glas gegarandeerd. Als optie biedt Bette ook gezandstraalde decors: over het gehele oppervlak gesatineerd, in vierkant of puntpatroon.

Bette Doucheschermen

Bron: Bette


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags