Bette Bowl

Bette Bowl

Het design van de wastafelserie Bette Bowl onderscheidt zich door de harmonische verbinding van cirkel en rechthoek.

Ontwerper [avatar:https://www.sanigids.nl/wp-content/ontwerpers/schmiddem.gif]Jochem Schmiddem[/avatar]: „Twee oorspronkelijke vormen ontmoeten elkaar en vormen een optische eenheid van archaïsche schoonheid.

“ Vloeiend gaat het rechthoekige opbergelement van de wastafel over in een afgeronde uitsparing om het water op te vangen, zonder rand en zacht afgerond.

De talrijke wastafelvarianten van de serie bieden veel ruimte voor vormgevingsvarianten voor de meest uiteenlopende badkamerarchitecturen.

Bette Bowl

Men kan kiezen uit de vijf uitvoeringen opzetwastafel, inbouwwastafel, montage aan de wand, vrijstaand voor de wand en vrijstaand in de ruimte evenals de alternatieven enkele of dubbele wastafel.

Bovendien maakt een ronde opzetwastafel van 350 en 500 mm diameter deel uit van het assortiment.

De verschillende afmetingen van de rechthoekige wastafekls van 350, 500, 800 tot 1400 mm breed en verschillende armatuuropties vullen de veelzijdige planningsmogelijkheden aan met Bette Bowl en beiden wasplaatsoplossingen van het gastentoilet, via de mini-badkamer tot aan de royale badkamterarchitectuur toe.

Bette Bowl

Nieuwe en uitzonderlijke planningsmogelijkheden biedt de BetteBowl wastafel in de vorm van een monoliet. De vierkante zuilwastafel kan vrijstaand in de ruimte of voor de wand worden geplaatst.

In de afmetingen van 350 x 350 mm en 500 x 500 mm met een ergonomische hoogte van 900 mm is hij zowel geschikt voor gastentoiletten als voor badkamers van verschillende grootte.

Ontworpen voor liefhebbers van het bijzondere en voor designgerichte puristen, gebaseerd op de idee van de vrijstaande bron.

Bette Bowl

Bron: Bette


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags