Bette Aqua

Bette Aqua

Natuurlijke en authentieke materialen in alle sectoren van de badkamer – daar staat Bette voor in met de uitbreiding van het bestaande kernassortiment van ligbaden en douchebakken met wastafels.

De specialist voor hoogwaardige producten uit de natuurlijke staal en emaille breidt daarmee zijn presentie in de badkamer uit. Bette geeft het water de ruimte, om zich te ontplooien en om te worden beleefd.

Bette Aqua

Het nieuwe wastafelprogramma biedt diverse mogelijkheden voor de individuele planning en vormgeving van de wasplaats – in de privè-badkamer evenals in de hotelbadkamer of in de openbare sector.

De wastafelserie Bette Aqua overtuigt door zijn heldere vormentaal, de perfecte afwerking en de voortreffelijke kwaliteit. Het rechtlijnige design wordt onderstreept door de uitermate precieze kanten en volledig vlakke oppervlakken.

Het unieke, briljante emaille-oppervlak Bette glasur is enorm stabiel en belastbaar, water en vuil afstotend, antibacterieel en bestand tegen kalkafzettingen. Optimaal verzorgingscomfort, blijvende schoonheid en lange houdbaarheid worden bevestigd met 30 jaar garantie.

Bette Aqua

De wastafelserie Bette Aqua vertoont zich in rrn klassiek rechtlijnig design, eveneens ontworpen door de designer Jochen Schmiddem. met haar tijdloze vormentaal kan deze serie harmonisch in iedere badkamer en architectonische omgeving worden geïntegreerd.

De drie varianten als opzetwastafel, inbouwwastafel of wandversie in breedten van 600, 800 en 1400 mm en diepten van 400 of 475 mm bieden individuele mogelijkheden voor een hoogwaardige wasplaats-vormgeving met enkele en dubbele wastafels.

Bette Aqua

Aanvullend bij de wastafels uit de series Bette Aqua en Bette Bowl in diverse uitvoeringen, maten en vormen biedt Bette passende componenten en dragerplaten, een modulair, meubelsysteem, spiegels met verlichtingselementen en andere accessoires voor de flexibele planning van afgestemde wasplaatsen.

Bron: Bette


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags