Beams – De nieuwe aluminium designradiator van Vasco

Beams - De nieuwe aluminium designradiator van Vasco

Vasco introduceert een innovatieve aluminium designradiator die opvalt door zijn prestaties, duurzaamheid en opvallend hippe uiterlijk.

Het betreft hier Beams, een fluisterstille radiator met spectaculaire warmteafgifte en daardoor uiterst geschikt voor lage temperatuursystemen zoals condensatieketels en warmtepompen.

Designradiator BEAMS is een zogenaamd ‘gesloten model’ met een hoog rendement dat bestaat uit geëxtrudeerde aluminium profielen. De profielen in kleur zijn zo vormgegeven dat de radiator optimaal warmte afgeeft, door de combinatie van stralingswarmte vooraan met de convectielamellen aan de achterzijde.

Aluminium zal volgens VASCO de komende jaren steeds vaker in de schijnwerpers komen. Het materiaal is drie keer lichter dan staal, is voor 100% recyclebaar en staat garant voor een betere warmtegeleiding dan traditionele materialen.

Beams - De nieuwe aluminium designradiator van Vasco

Bovendien zijn ze prima inpasbaar in lage temperatuur systemen. De positionering en maatvoering van de convectielamellen zijn geoptimaliseerd door de Universiteit van Stuttgart, voor een extra zuinig energieverbruik.

Beams is een architectonisch statement voor iedere ruimte. Het grafisch contrast ontstaat door het robuuste volume, de fijne belijning en de frisse kleuren van de accessoires.

De praktische accessoires zoals handdoekbeugel of kapstok zijn beschikbaar in allerlei geometrische vormen uitgevoerd in neutraal zwart en wit of in trendy ‘fluo’ kleuren. BEAMS, een architecturale vormgeving en levenslange kwaliteit die met eenvoudig verwisselbare accessoires telkens opnieuw een fris accent krijgt.

Design: Studio Segers.
Leverbaar vanaf najaar 2013

Bron: Vasco


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags