Balance V-Serie

Balance V-Serie

De nieuwe V-Serie van Balance is een uitgesproken design serie uit de Inox System.

De V-Serie heeft een strak en modern uiterlijk. Het beslag is rechthoekig van vorm en gemaakt van massief RVS. De V-Serie is “in eigen huis” ontwikkeld door de Balance Design Studio.

Het onderhoud van de doucheafscheiding is altijd het kritische punt in de badkamer. Achter alle uitstekende delen van een douchewandbevestiging blijft altijd kalkaanslag en zeep- en shampooresten achter en het is lastig schoon te maken.

Makkelijk reinigen
De ultieme douchewand is daarom aan de binnenzijde volledig glad. Het beslag van de V-Serie van Balance is door middel van Hightech UV techniek op het glas verlijmd. Deze nieuwe verlijmingstechniek is zeer sterk.

Balance V-Serie

De lijm is helder, transparant en dus volledig onzichtbaar. Het beslag zit uitsluitend op de buitenkant van het glas. Dit betekent dat de binnenzijde van de douchecabine volledig vlak en glad is.

Hierdoor is de cabine zeer eenvoudig te onderhouden. Er zijn geen uitstekende delen waar kalk en zeepresten achter kunnen blijven zitten.

Balance V-Serie


Minimalistisch en industrieel

De V-Serie is rechthoekig en strak van vormgeving en heeft ondanks de starre bevestiging nog een verstelbaarheid van +/- 7 mm. De verlijming is oersterk en gegarandeerd voor vochtige ruimtes.

Balance V-Serie

De uitstraling van de V-Serie is minimalistisch en industrieel en past dus naadloos in de moderne, tijdloze badkamer. De V-Serie is in veel varianten leverbaar en leent zich uitstekend voor speciale uitvoeringen en maatwerk.

Bron: Balance


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags